Kultúra

Ellen Page barátnőjével érkezett legújabb filmje bemutatójára

Amikor megkérdezték tőle, miért pont ezt az alkalmat választotta, hogy kedvesével nyilvánosan együtt mutatkozzanak, csak annyit felelt: “Szerelmes vagyok.” 

Fotó: Splash
Fotó: Splash

Juno című filmmel egy csapásra világhírűvé vált sztár hosszú lelki utazáson van túl. Habár már évek óta támogatja a különféle LMBT szervezeteket, ő maga csak tavaly februárban egy konferencián coming outolt, amire legújabb filmje, a Freeheld története inspirálta.

Fotó: Getty Images
Fotó: Getty Images

 

A valós események alapján készült moziban egy New Jersey-i rendőrnő, Laurel Hester (Julianne Moore) és partnere, Stacie Andree azért küzdenek, hogy miután előbbinél rákot diagnosztizálnak, utóbbi özvegyi nyugdíjban részesülhessen. Az eset nagy port kavart a médiában, és komoly szerepe volt az amerikai házassági egyenlőség bevezetésében is.

Ellen Page és Julianne Moore a filmben
Ellen Page és Julianne Moore a filmben

Ellen Page és festőművész barátnője, Samantha Thomas alig bírták levenni egymásról a szemüket a film tegnap esti premierjén a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Ellen arról is nyilatkozott az újságíróknak, hogy mennyire fontosnak és inspirálónak tartja új munkáját, de a jelenlévőket természetesen a pár is nagyon érdekelte. “Kéz a kézben végigsétálni a vörös szőnyegen a barátnőmmel elég különleges érzés. Elég fantasztikus.”   

A premieren ott volt az Orange Is The New Black-ből ismert Ruby Rose is, aki lelkesen gratulált Ellennek Instagramon: “Amikor a legjobb barátod a legtehetségesebb, legviccesebb, legszebb, legnagylelkűbb, legszerényebb ember, akkor nehéz nem egyfolytában mosolyogni. Ellen, nagyon büszke vagyok rád, és mindig nagyon hálás leszek azért, hogy vagy nekem.” 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb