Hírek

Ellen DeGeneres még nem áll készen maga mögött hagyni műsorát

Hónapokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy Ellen DeGeneres valószínűleg elhagyja műsorát, hogy más projekteken dolgozhasson, ám most úgy tűnik, erre nem a közeljövőben kerül sor.

Tavaly még maga DeGeneres és felesége erősítették meg, hogy a The Ellen DeGeneres Show hamarosan bezárja kapuit a televízió nézői előtt, ám a héten a humorista bejelentette: nem áll készen, hogy feladja műsorát.

 

 

Azt is elárulta, hogy döntésében nagy szerepet játszott testvére, aki emlékeztette rá: a mai világban, amikor valaki olyan az Amerikai Egyesült Államok elnöke, mint Donald Trump, nagyobb szükség van az Ellen-féle hangokra a médiában, mint valaha.

A testvérem úgy érzi, ez egy nagyon fontos időszak, amikor a televízió képernyőjén kell maradnom, hogy olyan kedvességet és hangot adhassak az embereknek, amit nem sűrűn láthatnak vagy hallhatnak. Imádom a műsoromat, és mellette szeretek más dolgokat is csinálni.

Ellen DeGeneres műsora legalább 2020 végéig képernyőn marad, és a humorista-színésznő azt is elárulta: egy roppant sikeres könyv filmadaptációján dolgozik.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb