Színes

Elkészült az első közös kép az új A fiúk a klubból főszereplőiről

A Peacock tévéhálózat tavasszal jelentette be, hogy hamarosan érkezik az újragondolt, modernizált A fiúk a klubból című sorozat.

A millenium időszakának talán legmeghatározóbb LMBTQ-sorozata volt A fiúk a klubból. A közösség számos fontos és máig aktuális kérdésével foglalkozott. Néhány példa, a teljesség igénye nélkül: azonos nemű párok házassága és válása, gyerekvállalás, szivárványcsaládok, élet a HIV-vel, szexmunka, coming outoló sportoló. A sorozat eredeti, tíz epizódot megélt brit verziója, majd annak amerikai-kanadai feldolgozása is kultúrtörténeti mérföldkő.

A harmadik generációs feldolgozás forgatása már javában zajlik és Johnny Sibillynek hála először láthatjuk a szereplőgárdát egy fényképen! A Sibilly Instagram-oldalára posztolt fotón Sibilly Jesse James Keitel, Fin Argus, Ryan O’Connell, Devin Way és Candace Grace társaságában látható New Orleansban, ahol a sorozat játszódik. A fiúk a klubból új verziója sokszínű baráti társaságot követ majd, akiknek az élete egy tragédia után megváltozik.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JOHNNY SIBILLY (@johnnysibilly) által megosztott bejegyzés

 

Sibilly sikeres ügyvédet alakít, aki nem is olyan összeszedett, mint amilyennek látszik. O’Connell, aki egyben producere is az alkotásnak, agyi bénulással küzdő poprajongó és kocka lesz, aki már nagyon készen áll egy kis függetlenségre.

Grace nembináris professzort alakít, aki punkból lesz szülő, míg Argus egy beképzelt középiskolás lesz, akinek önbizalma jócskán túlmutat a való életben szerzett tapasztalataira. Way karakterét úgy írják le, mint “egy bájos és néha kaotikus elkötelezettség-fóbiás”.

A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb