Hírek

Elkelt a popsztár Sam Smith

Újabb celeb-szerelmespár van épp születőben. Az Oscar-, Golden Globe-, és többszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, Sam Smith még októberben beszélt arról Ellen DeGeneres műsorában, hogy végre nem egyedülálló. Választottjával idén már többször lencsevégre kapták New Yorkban andalogva csókolózni. Az ausztrál Brandon Flynn színész, aki a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) című sorozatban játszik.

 

 

Az alig 24 éves Flynn-nek ez az első komolyabb szerepe, nem ismert igazán a szélesebb közönség számára, ezért a The Sun is külön cikkben mutatta be az angol olvasóknak. Flynn 2017 szeptemberében outolt az ausztrál népszavazás hajrájában. Egy Instagram-posztban az ellenzők kampányára reagált, melynek során repülőgéppel az égre rajzoltak fel egy nagy NEM-et.

 

Brandon Flynn

 

Maga Smith, aki a 2015-ös James Bond film, a Spectre – A Fantom visszatér főcímdalát is jegyzi, 2014-ben bújt elő. Korábban a színész-modell Jonathan Zeizel-lel járt, ő inspirálta Smith debütáló albumát, mikor az összetörte a szívét.

“Szeretném megköszönni annak a férfinak, akibe beleszerettem a múlt évben, és akiről ez az album is szól. Nagyon köszönöm, hogy összetörted a szívemet, mert így szereztem négy Grammy-t.”

– árulta el Smith a 2015-ös Grammy-gálán. Mi nagyon reméljük, hogy ezekkel az új képekkel nem egy ilyen Grammy-díj előkészületeit látjuk épp most, hanem végre rátalál az énekesre a boldogság.
A legfrissebb Insta-kép láttán bízunk az utóbbiban.

 

A post shared by Brandon Flynn (@flynnagin11) on

 

 

1 Comment

  1. […] tovább olvasom […]

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Ünnepi könyvajánló

Next post

Egy csipetnyi Ginger Minj karácsonyra