Hírek

Eljegyzésük alkalmából lepte meg Ellen a leszbikus párt

Ellen DeGeneres műsorában a Show Me Your Tweets keretein belül lepett meg egy fiatal leszbikus párt, Kate-et és Sarah-t. Ennek egyik oka, hogy Kate szülei nem fogadják el kapcsolatukat, és ez akkor sem változott, amikor megtörtént az eljegyzés. DeGeneres azonban minden tőle telhetőt megtesz, hogy mégis életük legboldogabb napját éljék át az esküvőn.

Kate Austin a Twitteren üzent Ellen DeGeneresznek az eljegyzésről, amelyre árnyat vet, hogy szülei nem fogadják el kapcsolatát, és azt is kijelentették, hogy nem óhajtanak részt venni az esküvőn, így nem lesz senki, aki az oltárhoz kísérje Kate-et. „Szükségem van valakire, aki az oltárhoz kísér, és még valakire, egy apa-lánya tánchoz” – hangzott Kate kérése a Twitteren.

 

 

Bár Ellen nem tud részt venni az esküvőn, de meghívta Kate-et és Sarah-t, hogy csatlakozzanak a közönséghez a műsor alatt. Nem is sejtették, hogy onnan hamarosan a színpadra kerülnek, ahol a házigazdával együtt élhetik át eljegyzésük pillanatát.

Amint alkalma nyílt rá, Kate Austin megköszönte DeGeneresznek, hogy éveken át inspirációul szolgált számára.

„Ha nem lettél volna, sosem lett volna bátorságom kiállni és megkérni a kedvesem kezét. Sokan nem fogadják el a döntésünket, és te kijártad az utat az összes queer nőnek világszerte.”

Ellen a beszélgetés után ajándékokkal halmozta el az ifjú párt. Köztük egy életnagyságú kartonfigurával saját magáról, aki ott állhat majd az oltárnál egy csomag zsebkendővel a kezében, ha esetleg a menyasszonyok elérzékenyülnének. Emellett Ellen meglepte őket egy hatalmas ajándékdobozzal, amelyből Kate és Sarah legjobb barátai bújtak elő, így ők is részesei lehettek a második leánykérésnek.

„Azt szeretném mondani Kate-nek és mindenkinek, akit nem fogad el a családja, hogy annyi más ember szeret titeket azért, akik vagytok, és szeretném, ha mind tudnátok ezt”

– készült a megható üzenettel Ellen DeGeneres.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb