Színes

Eljegyezte egymást egy tévécsatorna híradósa és meteorológusa

Steven Romo, a houstoni televízió híradósa két ok miatt is nagy büszkeséggel tette ki egyik legutóbbi Instagram-posztját. Nemcsak azt osztotta meg ugyanis követőivel, hogy meleg, hanem azt is, hogy eljegyezte a csatorna korábbi meteorológusát, Stephen Morgant.

Titkokkal nőttem fel” – írta a KTRK riportere, Romo, röviden kitérve arra, hogy gyermekkorában családja elhanyagolta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steven Romo (@stevenromo) által megosztott bejegyzés

 

Amit nem tudtak, és ami a legnehezebb volt, hogy a titkomat egyedül kellett cipelnem” – folytatta Romo. “Meleg voltam, és teljes szívemből próbáltam nem az lenni.” Hosszú időbe telt, mire rájött, hogy melegnek lenni nem valami szégyenletes dolog, hanem felszabadulás és erőt meríthet belőle.

Évekbe telt, mire rájöttem – annak ellenére, amit a templomban mondtak az emberek -, hogy a melegség valójában megmentett engem. Erőssé tett” – tette hozzá. “Elég erőssé ahhoz, hogy végül odaálljak a legcsodásabb ember elé, akivel valaha találkoztam, és megkérjem a kezét.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steven Romo (@stevenromo) által megosztott bejegyzés

 

Azt gondoltam, hogy talán ez a fajta szerelem nem nekem való. Hogy ez egy olyan utazás, amiben soha nem lesz részem. De most boldogabb vagyok, mint valaha. És hamarosan New Yorkba költözöm azzal az emberrel, akivel az életem hátralévő részét le akarom élni“.

Morgan, a korábbi KRIV meteorológus nemrég jelentette be, hogy New Yorkba költözik a Fox Weather műsorvezetői posztjára.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephen Morgan (@stephenmorgan) által megosztott bejegyzés

 

Saját Instagram-posztjában Morgan ezt írta: “Gyakran gondolok egy imára, amit 10 éves koromban mondtam, amikor arra kértem Istent, hogy tartson meg egy ‘titkot’ kettőnk között. Nyilvánvalóan Isten mindent tud, így nem volt olyan, hogy elrejthettem volna előle. De a legtöbb barátom elől el tudtam rejteni… és a családom elől is“.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb