Hírek

Eljegyezte a férfi a boros dobozokból készült barátját

Igen, jól olvastátok a címet, ez a hír tényleg erről fog szólni.

Az oregoni író, Michael James Schneider még februárban lett világhírű azáltal, hogy az interneten bemutatta barátját… Amit ő maga épített meg 11 darab borosdobozból. A kreálmányt, vagyis társát Franznak nevezte el.

 

 

Úgy néz ki a páros ügyei jól alakultak február óta, ugyanis a napokban Franz (igen, Franz) meginvitálta Schneider barátait a Crystal Springs Rhododendron Gardenbe, ahol mindenki meglepetésére és legnagyobb örömére féltérdre ereszkedett és megkérte Schneider kezét.

Schneider igent mondott.

 

 

“Igencsak meglepett az eljegyzés, de már valóban készen álltunk a következő lépésre.” – mondta el a boldog vőlegény a Pink News-nak.

A férfi elmondása szerint az esküvőre – ami egyben egy adománygyűjtő is lesz – mindenki elmehet, aki hisz a szerelemben.

 

 

Schneider mellesleg gyönyörűen nyilatkozott kapcsolatukról: “Sok idegen néz ránk furcsán, de mi is csak olyanok vagyunk, mint a többi pár. Együtt főzünk, pizzázunk, melegítőnadrágban nézünk Netflixet és hasonlóan a politikai nézeteink is.”

Persze néha nem könnyű nekik sem: “Ami igazán idegesítő, mikor egy idegen nyilvánosan kérdezi meg, hogy a kapcsolatunkban ki a fiú és ki az ember alakú entitás aki borosdobozokból kelt misztikusan életre.”

Ismerős…

Sok boldogságot a párnak. Nézzetek meg rólunk még néhány fotót:

 

 

Forrás: Pink News

Previous post

Rekorder az adományokból újranyitott betiltott queer kiállítás

Next post

Még lehet jelentkezni önkéntesnek a Melegség és Megismerés programba