Hírek

Elítélték a feleségét és meleg fiát meggyilkoló amerikai férfit

Elítélte a bíróság azt a 70 éves amerikai állampolgárt, aki állítása szerint önvédelemből lőtte le saját fiát, a 29 éves Amirt – vagy ahogy a környéken sokan ismerték, Rocky-t.

Shehada Issa első kihallgatásán még azt állította, egy kirándulásból hazatérve leszúrva találta otthon feleségét és ezt követően lőtte fejbe és hasba az őt késsel fenyegető fiát. A sorozatos kihallgatásokon azonban egyre jobban belezavarodott tanúvallomásába, míg végül bevallotta, hogy mindkét családtagját ő maga gyilkolta meg.

Shehada Issa

Az idős édesapa védői azt állították, hogy Amir drogproblémákkal küzdött és mentális betegségben szenvedett, azonban bebizonyosodott, hogy mindez csak kitaláció és Issa indítéka fia homoszexualitása volt. “Megvetette. Szégyellte magát a fia miatt. Rendszeresen Babilon kurvájaként csúfolta.” – vallotta Amir testvére, Victor.

A meggyilkolt áldozat, Amir

A testvér elmondása szerint édesapjuk már évek óta mondogatta, hogy Amir “megérdemli a halált.” Ezek után nem meglepő, hogy a fiú egyik utolsó Facebook-bejegyzésében azt kívánta, bár örökbe fogadná őt egy “egészséges lelkű pár, akik nem teszik tönkre a saját gyerekeik életét. Ha létezik ördög, vagy sátán, biztos vagyok benne, hogy az én családomban jelen van.

A bíróság végső ítéletét október 26-án hozza meg, ahol az ítélet kétrendbeli gyilkosság vádja miatt nagy valószínűséggel tényleges életfogytiglani börtönbüntetés.

hirdetés
Previous post

Vezetnek az igenek a házassági egyenlőségről szóló ausztrál népszavazáson

Next post

33-nál tart a letartóztatott homoszexuálisok száma Egyiptomban