Hírek

Elindult a jelentkezés a Mr. Gay Hungary versenyre

Idén ősszel újra megrendezik a Mr. Gay Hungary versenyt, amelynek célja, hogy megtaláljuk a magyar LMBTQ közösség nagyköveteit.

 

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális jelölt? Felelősséget érez a társadalmi ügyekért, igényes a megjelenésére, szereti az egészséges életmódot, és elég elhivatott, hogy a közösség érdekében cselekedjen.

Ez utóbbi különösen fontos, a győztes ugyanis nem csak a nemzetközi versenyen indulhat hazánk színeiben. A szívéhez közel álló témát egy éven át képviselheti itthon, ehhez pedig kommunikációs szakemberek biztosítanak segítséget. És ez nem csak egyetlen személyre vonatkozik, a lehetőséggel a verseny mindhárom dobogósa élhet.

 

A versenyre jelentkezni kizárólag online formában lehet a Mr. Gay Hungary honlapján található jelentkezési adatlap kitöltésével.

 

A jelentkezés menete

– Mielőtt belevágsz, olvasd el figyelmesen a versenyszabályzatot.

– A jelentkezési adatlap első négy sorában add meg a nevedet, a születési időt és az e-mail címedet. (Fontos, hogy valós adatokat adj meg, mert a versenyre csak 18 éven felüli indulók jelentkezése fogadható el.)

– Ha akarod, a következő sorban megadhatod az Instagram profilodat. Ez nem kötelező, nyugodtan kihagyhatod, ha nem szeretnéd. (Kizárólag abban az esetben add meg nekünk, ha nyilvános a profilod.)

– A Bemutatkozás részénél pár szóban, pár mondatban – ahogy neked kényelmes – írj magadról röviden. Szöveges formában itt jelöld meg azt is, hogy milyen LMBTQ téma érdekel, aminek a hazai képviseletét szívesen vállalnád.

– Ezután a Képek hozzáadása gomb segítségével küldj nekünk két fényképet magadról. (És csakis magadról, egyedül kell szerepelned a rajta!)
Az egyik kép portréfotó legyen, a másik pedig egész alakos fénykép, és arra kérünk, a képeket ne retusáld! Rád vagyunk kíváncsiak, nem a Photoshop-tudásodra.

 

Ezzel minden szükséges adatot megadtál. Amikor megnyomod a “Jelentkezem a Mr. Gay Hungary versenyre” feliratú gombot, légy türelmes, a választott képeid méretétől és a sávszélességedtől is függ, milyen hamar töltődnek fel a képeid. Amennyiben minden rendben van, a végén az alábbi képernyőképet kell látnod.

 

 

Ne feledd! Ezen a versenyen nem az a lényeg, hogy tökéletes légy! Nem a Mr. Tökéletest keressük, hanem a magyar LMBTQ közösség nagyköveteit.

Mutasd meg magad a világnak!

 

 

 

Previous post

BoyOnGo - A város, ahol mindenki élni akar - Ilyen volt a Barcelona Pride

Next post

Szivárványcsaládok számára fenntartott parkolóhely a Volvótól