Lifestyle

Elindult a Humen Shop, a szivárványos termékek webáruháza

A Humen.Shop azért jött létre, hogy egyedi kollekcióinkkal színesebbé tegyük a mindennapokat, és hogy itthon is elérhetőek legyenek a szivárványos, egyedi dizájnnal készített termékek.
A különleges csomagolású szaloncukortól a szivárványos speciality kávéig tucatnyi remek holmit találsz nálunk, például textil maszkokat, kitűzőt, bevásárlótáskát, tornazsákot vagy épp könyveket.

A saját kollekciónkon felül olyan cégek termékeit is megtalálod a shopban, akik büszkén állnak ki az LMBTQ közösség és a láthatóság mellett, termékeik pedig prémium minőséget képviselnek. A kínálatban igyekszünk minél több hazai vállalkozást és termékeiket bemutatni.

A webáruház bevételei hozzájárulnak a Humen Magazin és a Humen Online működéséhez, a vásárlásoddal ráadásul a hazai civil szervezeteket is támogatod. Minden kiválasztott kiválasztott termék után adományforintokat adunk neked. Te döntöd el, hogy az összegyűlt összeget melyik civil szervezetnek ajánlod fel a kampányaink során.

Ha pedig december 6-ig vásárolsz legalább tízezer forint értékben, akkor sorsolásban veszel részt, ahol a fődíj egy kétszemélyes wellness-hétvége a négycsillagos Hotel Sopronban. A részletekért kattints és látogass el Magyarország LMBTQ webáruházába!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb