Színes

Elhunyt a Szex és New York Stanfordja

Meghalt Willie Garson, a színész, aki leginkább Stanford Blatch szerepéről ismert a Szex és New Yorkban és Mozzie-ról a Fehérgallérosok sorozatban. 57 éves volt.

Garson halálát a Variety-nek egy családtagja erősítette meg. Bár halála okát nem közölték, úgy tudni, évek óta küzdött rákkal.

Az HBO rendkívül népszerű Szex és New York sorozatában Garson alakította Stanford tehetségkutató ügynököt, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) szellemes és stílusos legjobb férfi barátját. Garson újra eljátszotta a szerepet a Szex és New York és a Szex és New York 2 című filmekben – utóbbi nyitójelenetében férjhez megy.

A Szex és New York család elvesztette egyik tagját. A mi csodálatos Willie Garsonunkat” – írta Michael Patrick King producer egy közleményben. “Lelke és a szakmája iránti elkötelezettsége minden nap jelen volt a forgatásokon. Ott volt, mindent beleadott, még akkor is, amikor beteg volt. Színészi és emberi adottságainak sokszínűsége mindenkinek hiányozni fog. Ebben a szomorú, sötét pillanatban vigasztal minket az ő örömének és fényének emléke.

Haláláról fia többek között Instagram-bejegyzésben is megemlékezett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nathen Garson (@nathen_garson) által megosztott bejegyzés

 

Garson 2009-ben fogadta örökbe fiát, Nathent. Ezt követően is aktívan részt vett az örökbefogadók közösségének munkájában, kétszer is szóvivője volt a Nemzeti Örökbefogadási Napnak.

Annyira szeretlek papa. Nyugodj békében, és annyira örülök, hogy megoszthattad velem az összes kalandodat, és olyan sok mindent elérhettél. Annyira büszke vagyok rád. Mindig szeretni foglak, de azt hiszem, itt az ideje, hogy te is elindulj egy saját kalandra. Mindig velem leszel. Jobban szeretlek, mint azt valaha is tudnád, és örülök, hogy most már békében lehetsz. Mindig is te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit ismertem. Örülök, hogy megosztottad velem a szeretetedet. Soha nem fogom elfelejteni vagy elveszíteni” – írta Nathen az Instagram-posztban.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb