Színes

Elérzékenyült koncertjén Harry Styles, miközben az oslói tragédia áldozatairól beszélt

Saját koncertjén érzékenyült el Harry Styles, amikor a norvégiai Oslóban, egy queer klub előtt történt halálos tömeglövöldözés áldozatai előtt tisztelgett a szintén norvégiai Bærumban.

Az énekes múlt pénteken lépett színpadra a Telenor Arénában, és kifejezte megrendülését, miután két ember meghalt és legalább 21 ember megsebesült a norvég fővárosban elkövetett támadásban.

Tisztában vagyok vele, hogy ez a zászló most többet jelent nektek, mint valaha” – mondta Styles, miközben egy szivárványzászlót tartott a közönség felé. „Csak azt akarom mondani nektek, hogy nagyon sajnálom, és remélem, hogy mindannyian biztonságban érzitek magatokat itt, egymás társaságában„.

Harry Styles köszönetet mondott a rajongóinak, „megtiszteltetés” volt számára előttük fellépni. Az angol énekes hozzátette, hogy arra a legbüszkébb az életében, hogy „minden este egy ilyen hihetetlen, szerető emberek előtt játszhat„.

 

 

Styles folytatta: „Ígérem nektek, hogy mindannyian képesek vagytok változást tudtok elérni azokkal az apró döntésekkel, amelyeket naponta meghoztok, például amikor kicsit kedvesebbek vagytok valakivel, egy kicsit többet tesztek valakiért.” Arra biztatta a rajongókat, hogy terjesszenek szeretetet és „legyenek kedvesebbek”, mert ez „változást hoz” a világban.

Annyira szeretlek titeket. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ezt elmondjam” – mondta Harry Styles. „Arra bátorítalak benneteket – még a legsötétebb időkben is -, hogy szeressetek többet, adjatok többet, öleljetek többet, legyetek kedvesebbek, és ígérem, hogy ez változást hoz„.

Harry Styles nemrég egy másik koncertjén egy rajongójának segített coming outolni – a színpadról, több tízezres közönség jelenlétében.

 

Harry Styles a saját koncertjén segített coming outolni egy rajongójának

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin