Hírek

Elbűvölő videóban mutatta be szerelmét a melegpornó-színész

Az amerikai Blake Mitchell karrierje évek óta meredeken ível felfelé. Tavaly a szakma és a nézőközönség egybehangzó véleménye alapján az év egyik legnépszerűbb meleg felnőttfilmes előadója lett,  idén pedig könyv készült a nyíltan biszexuális fiatalember életéről. Mindezek után joggal merül fel a kérdés: vajon magánéletében is ilyen sikeres?

A válasz: igen! Aki Instagramon nyomon követi, tudhatja, hogy egy ideje rendszeresen találkozgat egy másik fiúval – akit végre YouTube-csatornáján is bemutatott a nagyvilágnak. Ő nem más, mint a 26 éves Chad Alex, akivel Phoenix-i könyvdedikálásán ismerkedett meg.

A videóból többek között kiderül, hogy október óta randizgatnak és 2019-től Los Angeles-ben kezdenek közös életet. “Gazdagok, híresek, valamint sikeresek leszünk és bejárjuk az egész világot!” – hallható a nagyívű terv. “Hashtag, power couple” – tette hozzá Chad.

Nálunk talán már csak Chad édesanyja izgatottabb, aki nagyon várja, hogy találkozzon fia választottjával, sőt, közös programot is szeretne szervezni kettőjüknek! De mindent nem árulunk el, a teljes, angol nyelvű videót megtekinthetitek Blake csatornáján!

Végezetül néhány a kedvenc Instagram-bejegyzéseik közül!

https://www.instagram.com/p/BpQckBmHT4v/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BofQsIznei5/?utm_source=ig_web_copy_link
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb