Életmód

Elbűvölő párok, akiket érdemes követni – 4. rész

Záró részéhez érkezik sorozatunk, amelynek elsőmásodik és harmadik részében is olyan meleg és leszbikus párokat mutattunk be, akiket érdemes Instagramon követni. Miért? Egyszerűen helyesek, boldogak és kicsit a mi mindennapjainkat is megédesíthetik.

Neil Patrick Harris és David Burka

A színész és párja évek óta hódítanak, két elragadó gyerekükről nem is beszélve. Aki elég kíváncsi, online bebarangolhatja otthonukat, de méltán emlékezetesek halloweeni családi jelmezeik is. Ha nem akarsz semmiről sem lemaradni, Neil Patrick Harris Instagram-oldala téged is vár!

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

Egy újabb pár, akit senkinek sem kell bemutatni. Ellen DeGeneres több, mint két évtizede hálás nézők millióit nevetteti meg beszélgetős műsorában, míg Portia színésznőként építi karrierjét.

Dory and me #FindingDory

Portia de Rossi (@portiaderossi) által megosztott bejegyzés,

Me and Lil’ Mushroom speaking the international language of selfie.

Ellen (@theellenshow) által megosztott bejegyzés,

Carmen Carrera és Adrian Torres

Carmen Carrera először a RuPaul’s Drag Race tehetségkutató műsor harmadik évadában tűnt fel (a tizedik évad jövő héten kezdődik!), később transz nőként bújt elő. Karrierje azóta fénysebességgel halad előre, modellként, színésznőként és testépítőként egyaránt hírnevet szerzett magának. Férje, Adrian pedig végig maximálisan támogatta, a boldog és nehéz időkben egyaránt.

👍

Adrian Torres (@adriantorres.vh1) által megosztott bejegyzés,

Thank you @manzanaresny for my beautiful golden goddess dress #manythanks #manythanks ☀⚡✨

Carmen Carrera (@carmen_carrera) által megosztott bejegyzés,

Jack és Ben

A két fiatalember először saját YouTube-csatornájával vált népszerűvé, azonban Instagram-oldaluk is mindig mosolygós és naprakész.

Bálint és Szabolcs

E sorozat méltó zárásaként egy fiatal magyar párt mutatunk be. Bálint és Szabolcs nemcsak Instagramon, hanem YouTube-csatornájukon is nagyon aktív, sok-sok közös élményüket osztották már meg a nézőkkel az elmúlt másfél évből.

V’s day💝 #happyvalentinesday #love #nameday #kiss #happy #tb #koszihogyvagynekem #followme #mirrorselfie #youtube

Takács Bálint (@sono.balint) által megosztott bejegyzés,

 

Previous post

Történelmi mélyponton az új HIV-fertőzöttek száma New Yorkban

Next post

"Nem működik, mégis ragaszkodom!"