Színes

Ékszert készíttet lelkész férje hamvaiból az özvegy

Philip Clements (b) és Florin Marin a „Chefi la cuțite” című főzőműsor adásában / fotó: Antena1

 

Május 31-én egy bukaresti kórházban hunyt el Philip Clements, nyugalmazott anglikán lelkész. A 81 éves, angol Clements 2017-ben házasodott össze a most 27 éves román Florin Marinnal, és esküvőjük akkor felkeltette a világsajtó figyelmét a hatalmas korkülönbség láttán.

A közel százmilliós vagyont megöröklő Marin nemrég az Antena1 tévécsatorna műsorában tűsarkúban, mosolyogva táncolt a műsorvezetőkkel. A román bulvárlapok egyébként a férje halála után is foglalkoznak vele, beszámolnak arról, hogy Marin ékszert készíttet a néhai lelkész hamvaiból. Vagy hogy férje halála után három nappal már megismerkedett új párjával, akit egyelőre nem kíván felfedni a nagyközönség előtt.

A Showbiz Report című műsorban azt is elmesélte, hogy még csak szeptember végén vehette át a hamvakat, amiket férje végakaratának megfelelően egy bukaresti parkban, egy tóban fog elszórni. De nem az egészet. Mint elmondta, egy részükből ékszert fog készíttetni.

„Ékszert fogok készíttetni belőle, vagy bekereteztetem az egyik képét, és abba teszek a hamvakból, hogy velem legyenek. Nem könnyű számomra a férjemről beszélni, mert sokat tett értem az évek alatt.”

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin