Lifestyle

Egyre többeknél telik pornónézéssel a munkába járás ideje

Köszönhetően a koronavírus megfékezése érdekében hozott óvintézkedéseknek, számos országban felborult az emberek mindennapi rutinja. Egyre többen kényszerülnek otthon maradni, amivel párhuzamosan megnő az így végezhető tevékenységek népszerűsége is. Legyen szó Netflixről, HBO GO-ról, olvasásról, vagy éppen pornónézésről.

A világ egyik legnagyobb pornómegosztó oldala, a Pornhub a napokban közzétette ezzel kapcsolatos legfrissebb statisztikáit – számol be a kreativ.hu. Eszerint egyrészt érezhetően megnőtt a kereslet a koronavírussal kapcsolatos felnőttfilmekre. A „Coronavirus” előszőr január 25-én jelent meg a keresések között, az elmúlt harminc napban pedig 6,8 milliószor írták be a „Corona” és „Covid” szavakat a felhasználók. A legkiemelkedőbb napon, március 5-én másfélmillió koronavírus-pornó keresést indítottak a honlapon.

 

 

Az talán senkit nem lep meg, hogy az oldal forgalma is alaposan fellendült. Múlt csütörtökön például 5,7 százalékkal keresték fel többen az oldalt világszerte, mint ilyenkor szokták. Olaszországban pedig különösen nagyot ugrott a látogatószám, aminek köze lehet ahhoz, hogy a Pornhub ingyenpornót biztosít az olasz karanténban élőknek április 3-ig. A járvánnyal leginkább sújtott európai országban március 9-én kilenc, 10-én tizenegy, 11-én pedig közel tizennégy százalékkal többen mentek fel a Pornhubra. Mindezek fényében hasonló növekedés várható Spanyolországban és Franciaországban is, ahol hasonló ajándékot jelentettek be.

Ráadásul a világszerte egyre szaporodó önkéntes és nem önkéntes karanténozások arra is hatással vannak, hogy a felhasználók, mikor nézik a felnőttfilmeket. A legérdekesebb adat talán az, hogy a reggeli munkába utazás idejét sokaknál átvette a pornónézés. Mostanában az egyik legnépszerűbb időpont erre a reggel 8, ami eddig nem számított nagyon kiemelkedő forgalmúnak az oldalon. Ezzel együtt viszont az ezt megelőző óra kicsit visszaesett, és megnőtt az érdeklődés hajnali 2 körül. Vagyis jól látszik, hogy a bezártság együtt jár azzal, hogy a munkavállalók valamivel később fekszenek és kelnek. Plusz, mivel nem kell bemenniük dolgozni, nem töltik tétlenül azokat a perceket sem, amiket eddig a munkába utazás vitt el.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb