Hírek

Egymásra pisilő férfiakról osztott meg videót Brazília homofób elnöke

Izgalmas videót osztott meg Twitter-oldalán Brazília idén év elején hivatalba lépett elnöke.

A homofób nézeteiről hírhedtté vált – és erre rendkívül büszke! – Jair Bolsonaro egy, az éves Brazil Karneválon készített felvételt tett közzé, amelyen három férfi egy buszmegálló tetején táncol és egy váratlan pillanatban egyikük a másik fejére vizel.

Nem jó érzés megosztani, de felszínre kell hoznunk az igazságot, hogy a lakosság tisztában legyen vele mi a fontos számára” – olvasható az elnök bejegyzésében.

Jair M. Bolsonaro on Twitter

Não me sinto confortável em mostrar, mas temos que expor a verdade para a população ter conhecimento e sempre tomar suas prioridades. É isto que tem virado muitos blocos de rua no carnaval brasileiro. Comentem e tirem suas conslusões: https://t.co/u0qbPu9sie

A videó már több, mint 5 milliós megtekintésnél tart és amellett, hogy sikerrel tüzelte fel az elnök táborát az LMBTQ közösség ellen, az ellenzéknél is kiverte a biztosítékot a szándékos és rosszindulatú félrevezetés miatt.

Bár az elnöki hivatal sajtóosztálya által közzétett nyilatkozat szerint az elnöknek nem volt szándékában egy közösséget sem megbántani, csupán a karneválok rossz irányba fordulására figyelmeztet, mindezt az előzmények tudatában nehéz elhinni.

Eltünteti az LMBTQ tartalmat az iskolákból Brazília elnöke
hirdetés
Previous post

Megérkezett videós interjúnk Maurer Milánnal

Next post

Nem mehetett páros masszázsra a meleg pár, mivel mindketten férfiak