Hírek

Egyes emberek nem tudják, mit kell tenni, ha zöld a lámpa

A The Express című brit lap közölt egy riportot, amelyben többen is arról számoltak be, teljesen össze vannak zavarodva London LMBT-közlekedési lámpáitól. Nem tudják, mit csináljanak, ha azok zöldre váltanak.

Mint ismeretes, idén a londoni Pride alkalmából a Trafalgar tér környékén nagyjából 50 közlekedési lámpában cserélték le az egyedül sétáló fickót kézen fogva szaladó meleg, illetve leszbikus párokra. Akkor, a város polgármestere Sadiq Khan azt mondta: “A legnagyobb dolog ebben a városban a mi sokszínűségünk. Erre minden londoninak büszkének kell lennie.”

Traffic_640x345_acf_cropped-1

Most viszont többen is úgy nyilatkoztak, bámulnak, mint borjú az újkapura, amikor meglátják ezeket a lámpákat. Anthony Smith, kétgyerekes apuka ezt mondta a The Expressnek“Amikor megláttam a két női jelet, azt gondoltam, oké, a nejem átmehet a kislányunkkal az úton, de akkor velem és a fiammal mi lesz. Ez északon nem működne. Ha bemutatsz egy ilyet a prestoni embereknek, ők nem tudnák, mire akarsz kilyukadni. De úgy látszik a londoniak értik.”

Paul LePatorel, egy háromgyerekes apuka pedig ezt mondta: “Oké, vannak meleg, transznemű meg mittudomén milyen emberek. Nincs vele bajom. De az, hogy megváltoztatják a közlekedési lámpákat, egészen felháborító.”

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés