Hírek

Egyél bablevest és fotózd le Tarlósnak!

Első hangzásra meglehetősen furcsa projekt indult Tarlós István, Budapest főpolgármestere ellen. Az akció lényege, hogy június 10-én, szerdán minden jelentkezőnek bablevest kell ennie, majd erről el kell juttatnia egy fotót vagy Tarlós Istvánnak vagy a projekt Facebook-eseménynének oldalára. De miért is kell bablevest enni? És mi köze a levesnek Tarlóshoz?

Miután a főpolgármester úr a héten már kifejtette, hogy szerinte melegfelvonulást tartani a történelmi emlékű Andrássy úton visszataszító – egyértelműen rávilágítva arra, hogy fogalma sincs a Pride lényegéről – nem állt meg és egy másik nyilatkozatában is tett arról, hogy Budapest legjelentősebb embereként még véletlenül se haladó gondolkodású, XXI-ik századi polgárnak tűnjön.

Egy tv-műsorban így nyilatkozott a homoszexuálisokról:

„Nézze, először is nekem a melegről még mindig a bableves jut eszembe. Ez ilyen gyerekkori ártalom. (…) Szigorúan személyes véleményként azt tudom önnek megfogalmazni, hogy ez az egész jelenség számomra nem természetes, és számomra visszataszító.”

A kesze-kusza nyilatkozatban Európa egyik történelmi fővárosának vezetője nyíltan kimondta, hogy melegnek lenni nem természetes állapot és visszataszító. És ne felejtsük el, hogy ezt Tarlós István nem száz éve nyilatkozta, hanem 2015-ben. Ezen felül a témára alapvetően csak egy buta viccel tudott válaszolni, semmilyen szinten nem tisztelve polgártársait.

Ha pedig a melegről számára egy forró, gőzölgő bableves jut eszébe, erősítsük meg a képét ebben, és mutassunk neki sok-sok tányért bablevest, olyan emberekkel, akik számára visszataszítók és olyan emberekkel, akik elfogadják a másságot és nem éreznek késztetést arra, hogy otromba, buta vicceket süssenek el, ha a homoszexualitásról van. Üzenjük, hogy se a bablevessel, se az LMBTQ-közösséggel nincs semmi baj.

Csatlakozz a Facebook-eseményhez, hívd meg ismerőseidet és szerdán mindenkinek jó étvágyat kívánunk!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin