Kultúra

Egyéjszakás kalandból írt partihimnuszt a nyíltan meleg énekes

 

Emlékeztek még a kisrácra, aki Lady Gaga Paparazziját adta elő egy szál zongorán? Az előadást egy helyi zenei fesztiválon rögzítették, és a virálissá váló videót több mint 60 millióan látták a YouTube-on. Greyson Chance akkor alig 13 éves volt, a videó kapcsán Ellen DeGeneres is meghívta a műsorába, ahol még Lady Gagával is beszélhetett telefonon – aki további kitartó munkára biztatta, és arra, hogy maradjon távol a lányoktól.

 

 

Chance a jelek szerint rendesen megfogadta Lady Gaga tanácsát – mindkét fronton. Egyrészt már javában a harmadik stúdiólemeze készül, valamit a lányoktól is sikeresen távol maradt, de olyannyira, hogy 2017-ben egy Instagram posztban coming outolt.

Új lemezét az elárulásnak szenteli, és a Dancing Next To Me egy személyes élményére épül.

„Együtt töltöttem valakivel egy éjszakát, ami során sokféle módon megismertük egymást: sebezhetőek voltunk, közel kerültünk egymáshoz, és azt hittem, mindketten megértettük ezt a köztünk lévő különleges kapcsolatot. De amikor felkelt a nap, nem akart többé találkozni velem. Ez nagyon fájt, és ezt fejeztem ki ebben a dalban. A videó erről a történetről szól.”

 

 

Az új klip után pedig érdemes felidézni az előző számát is, ahol nem éppen finoman bánik el egy másik fiatalemberrel.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb