Színes

Egy villába összezárva keresik a következő Mr. Gay Germany-t

 

2008 óta rendezik meg a Mr. Gay Germany versenyt, de a nézők eddig csak a színpadi döntőt láthatták. Péntektől azonban egy 10 részes doku-reality betekintést enged a kulisszák mögé – a ProSiebenSat1 és a Discovery közös streaming platformja, a Joyn kínálatába került be a G-A-Y: Mr. Gay Germany.

A versenyre minden évben több százan jelentkeznek, közülük választotta ki a zsűri azt a 12 versenyzőt, akiknek a felkészülését egészen a 2023-as döntőig kíséri a műsor. A 10 rész során vélhetően kiderül, kiben van meg a kellő elhivatottság, hogy a német LMBTQ közösség hivatalos nagyköveteként egy éven át képviselje hazáját.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr Gay Germany (@mrgaygermany)

 

A résztvevők három hétig élnek együtt egy villába összezárva a spanyolországi Sitgesben, ahol jobban megismerhetik egymást. Ez már csak azért is fontos, mert a kiválasztás végén a zsűri mellett maguknak a versenyzőknek is szavazniuk kell.

A tíz részes doku-reality új epziódjai minden pénteken érkeznek, de kizárólag streamingre, a tervek szerint a műsor nem kerül a német televíziókba. A jó hír, hogy az előfizetős JoynPlus-szal ellentétben a reklámokkal tűzdelt Joyn ingyenes, a rossz hír viszont, hogy itthonról (VPN nélkül) nem elérhető.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin