Hírek

Egy transzfób félbevágta a macskáját, szomszédjai támogatásként szivárványszínűre festették a házát

Évek óta kell küzdenie egy szomszéd névtelen fenyegetéseivel egy new york-i transz nőnek, amiért szivárványzászlót tett ki a házára. A levelek után azonban zaklatója brutális kegyetlenségről tett tanúbizonyságot. Ekkor lépett közbe a többi szomszéd, akik szivárványszínűre festették a nő egész házát.

 

 

Angeline Bouros

 

Angeline Bouros 2017 óta kap névtelen, gyűlölettel teli leveleket. Az egész akkor kezdődött, amikor egy szivárványzászlót tett ki a házára, amivel valószínűleg felbőszítette az egyik környéken lakót. Mindegyik levélből áradt a gyűlölet, de a névtelenségben maradó ezúttal túllépett minden határt – számol be róla az LGBTQ Nation.

Bouros holtan találta a macskáját, Rambót. Halála azonban nem volt természetes; gazdája félbevágva talált rá a háza mögött, mellette pedig egy levél hevert, amelyben zaklatója – természetesen névtelenül – magára vállalta a gyilkosságot.

„Nincsenek gyermekeim. Éppen ezért a macskáim a gyermekeim, és annyira szeretem őket, ahogyan egy ember képes szeretni a háziállatait.”

Rambo halála azonban csak még erősebbé tette őt, és kiállt azért, amiben hitt. Mivel nem tudta, hogy ki küldte a levelet, az egyetlen módja annak, hogy visszavágjon az illetőnek, a ház kifestése volt.

Tervéről közösségi oldalán számolt be, és hamarosan az egész szomszédság a kertjében termett.

„Nem hittem volna, hogy ilyen sok ember fog eljönni. Az emberek egész nap özönlöttek hozzám, hogy segítsenek kifesteni a házat, grilleztünk, és zenét hallgattunk. Ez az egész jó érzéssel töltött el. […] Erről szólnak a közösségek: kiállni egymásért, és harcolni a gyűlölet és a bigottság ellen. Ne engedjétek, hogy mások mondják meg, kik is vagytok, kik lehettek, és kik nem lehettek. Amikor összetartunk, sokkal erősebbek vagyunk.”

 

Angeline Bouros háza a festés után.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin