Hírek

Egy tanulmány szerint a gyorskaja és a kevés alvás tesz meleggé

A modern étrend és stressz okozta homoszexualitás: Egy hipotézis és lehetséges terápiája címmel jelentetett meg tanulmányt Rita Strakosha klinikai szakpszichológus. Fontos megjegyezni, hogy könyvét maga adta ki, lektorálásra nem lettek felkérve a témában jártas szakértők. Mindettől függetlenül igen tanulságos a felvetés, amelyet Amazonon annyira szétcincáltak a rábukkanók, hogy kénytelen volt levetetni onnan az árusítását és áttenni saját honlapjára.

A hölgy nem kevesebbet állít, minthogy a homoszexualitás és a transzneműség kialakulása napjaink nem hagyományos étrendjének, különösképpen a gyorsételek fogyasztásának köszönhető. Meglátása szerint az LMBT-közösségben arányaiban több embernek van étkezési rendellenessége, amely “gyakran foglal magába nagy mennyiségű gyorsétel fogyasztást, fokozott zsír és szénhidrát-bevitelt.

Hamburger és házi chips füstös tejföllel – Egy falatnyi homoszexualitás

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a homoszexuálisok között növekedett a túlsúlyosak aránya. A meleg férfiak, továbbá a leszbikus és biszexuális nők nagyobb valószínűséggel fogyasztanak cukros italokat, mint heteroszexuális társaik.” – Strakosha hozzáteszi, hogy a múltban a magas kalóriatartalmú ételek, valamint alkoholok fogyasztása az elit kiváltságai közé tartozott, akik körében szintén magasabb volt az azonos nemhez vonzódók aránya.

A megoldás gyakorlatilag tálcán kínálkozik. Amennyiben valaki felhagy a fokozott zsír, cukor és alkoholbevitellel, úgy csökken benne a homoszexuális vágyódás is. Ugyanígy segít, ha az ember megfelelő mennyiségűt alszik nap-mint-nap. Meglátása szerint ugyanis a kevés alvás és stressz szintén hozzájárul a többségitől eltérő szexuális orientációhoz és nemi identitáshoz.

Aztán ha az ember mindezeket kipipálta, érdemes leszokni a drogfogyasztásról, valamint fokozatosan a maszturbálásról is. Az általa “szexuális hibernációnak” nevezett időszak után pedig azt fogjuk tapasztalni, hogy már egyáltalán nincs olyan étvágyunk, mint korábban, az agyunknak erre stimulálható része gyakorlatilag elhalt.

Értékeljük a heteroszexuális érdeklődés pillanatait és hagyjuk figyelmen kívül a homoszexuálisokat!” – bátorít a tanulmány vége felé a szerző, aki gyakorlatilag nem másra, mint házi átnevelő terápiára buzdít minden LMBT-embert. Persze végig hangsúlyozva, hogy a homoszexualitás nem betegség.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb