Életmód

Egy szürke ingtől a kockás zakóig – Átváltozás Paksi Évivel

Tavasszal a megújulás, kibontakozás, feltöltődés időszaka köszönt ránk, amely életünk bármely aspektusára igaz lehet. Ne féljünk változtatni öltözködési szokásainkon sem! Bánjunk bátrabban a kiegészítőkkel, sapkákkal, vékony sálakkal, zoknikkal. Egy- egy jól megválasztott kiegészítő nem csupán egész outfitünkön, de hangulatunkon is sokat javít!

Mennyivel egyszerűbb megszokott, basic ruhadarabjaink után nyúlni a zsúfolt hétköznapok közepette – sötét tónusú ruháink gyakran ápoló, biztonságot adó szerepet töltenek be életünkben. Újdonsült modellünk, Péter is egy ehhez hasonló szettben toppant be fotózásunkra.

 

 

Peti testalkata az átlagos testfelépítésű férfiak körébe sorolja őt: széles vállak, csípő irányába vékonyodó felsőtest, edzett lábak, ezek összessége természetes egyensúlyt teremt a felső- és az alsótest között. Magadra ismertél a leírás alapján? Mindenképpen tudnod kell, hogy nincs okod takargatnod a felsőtestedet, használj bátrabban világos színeket az arcod körül. Amint lehetőségem adódott, azonnal megszabadítottam alanyunkat saját szürke ingétől.

 

 

Hogy ne mozdítsam ki őt azonnal a komfortzónájából, maradtam az inges verziónál. Peti casual szettjét csupán egy színes, virágmintás inggel és világos chino nadrággal bolondítottam meg. Ezt a tavaszi outfitet felveheted a dolgos hétköznapokban, de ugyanúgy megállja a helyét egy bárban való koccintáshoz a barátokkal. Egy sötétbarna mokaszin a tavaszi/nyári trendek must-have darabja, az üzletek már tele vannak velük, így könnyedén válogathatsz a különböző színű és anyagú lábbelik közül. (A személyes kedvenceim a sötétkék és a tevebarna, ezekkel a színekkel biztosan nem lősz mellé!)

 

 

A khaki szín különösen jól áll a barna hajú, barna szemű típusnak, mint amilyen Peti is. Hogy tovább erősítsem ezt a hatást, bézs pulóvert választottam a zakó alá, még inkább a felsőtestre terelve ezáltal a hangsúlyt. A bevállalósabbak ne hagyják ki a díszzsebkendőt sem! TIPP: Amikor kibontod a zakód mellrészén lévő zsebet, fordítsd ki annak anyagát, sok esetben az is tud díszzsebkendőként funkcionálni. A farmer-tornacipő kombó sokkal lazábbá, könnyedebbé teszi ezt a szettet. Próbáld ki te is, ha nem célod a túlzottan formális összkép.

 

 

Következő képünkön az általam megálmodott smart casual szettet láthatod, öltöny viselésekor gyakran választok két kontrasztos színt. Mindkettőnknek egyaránt megtetszett ennek a ruhadarabnak a mintázata, ezért casual chic szettünket sötétkék inggel prezentáltuk. Ki ne szeretné a mintás zoknikat? A nap végén, mikor kibújsz a cipődből, garantáltan jobb kedvre derít.

 

 

Ha már nap vége, a hazaérkezés, az otthon töltött pár óra feelingjét igyekeztünk megragadni. A már rendezetlenné váló ing, és a galambszürke, élére vasalt nadrág azok a darabok, amelyek modellünk egész napját végigkísérték. Fehér és szürke kockás zakója harmonikus kiegészítője az összképnek. Reméljük, sikerült átélned velünk az este hangulatát!

Paksi Évi   

Facebook: @evapaksistylist

Instagram: @paksievastylist

 

Previous post

Inkább otthon házasodott össze a meleg pár, mint hogy lemondják az esküvőt

Next post

A koronavírus áldozata lett a meleg drámaíró Terrence McNally