Hírek

Egy sofőr kihívta a rendőrséget, mert a meleg pár gyermekének „anyukára van szüksége”

James Moed és a férje, valamint az újszülött gyermekük az Egyesült Királyságban élnek, de a közelmúltban ellátogattak az amerikai San Diegóba. Moed a közösségi oldalán osztotta meg élményüket, amikor is éjjel fél kettőkor a rendőrség kopogtatott a hotelszobájuk ajtaján, akik követelték a két férfitól, hogy mutassák meg az igazolványaikat – írja a Queerty.

 

Képünk csupán illusztráció.

 

„Kiderült, hogy az Uber-sofőr, aki a hotelhez vitt minket, kihívta a rendőrséget, és gyerekkereskedelemmel vádolt minket. Ugyanez a sofőr korábban azt mondta nekünk, hogy a síró gyermekünknek anyára van szüksége, és akkor sem állt el véleményétől, amikor megpróbáltuk elmagyarázni neki, hogy a fiúnknak két apukája van.”

Miután a két férfi elmagyarázta a rendőrségnek, hogy ők egy azonos nemű pár a gyermekükkel, és nem gyerekkereskedők, a rendőrség távozott, de Moed azt mondta, ő és a férje az est további részét éberen töltötte a történtek miatt.

Abba bele se mernek gondolni, hogy mi lett volna, ha nincsen náluk a kisfiú útlevele, vagy ha a rendőrség nem lett volna ilyen elfogadó.
Moed ezután feljelentette a személyszállító céget. Az Uber kártérítésben részesítette őket, és egy bocsánatkérő levelet is küldtek a történtek miatt. Moed azonban meg szeretne bizonyosodni afelől, hogy az LMBTQ-utasok a jövőben biztonságban lehetnek a homofób sofőröktől.

 

Vallásos sofőr tett megjegyzést férfi utasai csókjára

 

 

Previous post

A lengyel elnök szerint ő nem homofób, mert szokott melegeket vendégül látni

Next post

„Sosem kellett leküzdeni a gátlásaimat, mert sosem voltak” - Interjú Jonathan Agassival