Színes

Egy rajongónak köszönhetően elkészült a Heartstopper LEGO változata

Egy Heartstopper-rajongó a sorozat által inspirált Lego-készletet készített – és ha népszerű lesz, hamarosan akár a boltokba is kerülhet világszerte.

A rajongó a Netflix sikersorozatából Charlie Spring hálószobája által inspirált készletet tervezett, a főszereplők minifiguráival együtt.

 

 

Fotó: LEGO

 

A készletet a Lego Ideas (Lego ötletek) számára készítette, ahol a Lego-rajongók új készletekre vonatkozó javaslatokat mutathatnak be, amelyek – amennyiben kellő számú szavazatot kapnak és a LEGO úgy dönt – akár valósággá is válhatnak, és megvásárolhatók lesznek.

A Heartstopper-készlet, mióta májusban felkerült a Lego Ideas oldalra, több mint 7000 támogató szavazatot kapott, és ezzel az egyik legnépszerűbbé vált az oldalon.

 

 

Fotó: LEGO

 

A képeken látható Charlie neon „Music” felirata, könyvespolca, poszterei és az ágya, amelyhez sok Nickkel közös emléke fűzi. De itt van Charlie dobfelszerelése is, ami a sorozat egyik aranyos jelenetének része volt, ahol megtanítja Nicket játszani.

A tervező – akit a Lego Ideas oldalán Feace-nek hívnak – öt minifigurát is készített: Charlie, Nick, Elle, Tao és Isaac karakterei mind részei a készletnek.

A korábbi „Lego ötletek” között olyan, végül a boltokba került készletek is szerepelnek, amelyeket a Jóbarátok, a The Office, a Szezám utca, a Queer Eye és a Seinfeld című tévéműsorok ihlettek. A Heartstopper rajongók tehát remélhetik, hogy Charlie hálószobája is bekerül a Lego hivatalos, megvásárolható készletei közé.

A sorozat teljes első évada Netflixen tekinthető meg.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin