Hírek

Egy rabbi szerint a koronavírust a pride felvonulások miatt kaptuk büntetésül

Tapasztalt olvasóink talán már meg sem lepődnek azon, hogy természeti és társadalmi vészhelyzetek katasztrófák idején mindig akad legalább egy megmondóember, akinek valahogy sikerül az LMBTQ-közösséget és azon keresztül Isten haragját okolni a történtekért.

Nincs ez máshogy a koronavírus esetében sem. Szombaton egy izraeli ultraortodox rabbi, Meir Mazuz találta meg az örök bűnbakot. Egy rendezvényen felszólalva így fogalmazott: „A pride felvonulás a természet ellen való. Amikor valaki a természet ellen megy, kihívja annak alkotójának haragját.

 

Meir Mazuz rabbi

 

Véleménye szerint ennek is lesz köszönhető, hogy az Izraelt körülvevő arab államokat nem érinti majd a járvány, hiszen ott nem létezik ilyen „ördögi hajlam.” Ellenben Irán „az Izrael iránt érzett gyűlöletnek” köszönheti, hogy már több, mint 200 halálos áldozat van a perzsa országban.

Mazuz kijelentette, hogy Izrael azonban biztonságban van – nyilvánvalóan nem olvas híreket, akkor ugyanis tudná, hogy nem, nincs biztonságban, már legalább 40 azonosított fertőzöttről tudnak.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin