Hírek

Egy politikus szerint Trump túl férfias a melegeknek

E. W. Jackson lelkész és republikánus politikus szerint az LMBTQ-közösség azért nem szereti az USA jelenlegi elnökét, mert Donald Trump túl férfias nekik.

 

EW Jackson

 

Jackson, akinek nem sikerült bekerülnie 2018-ban az amerikai szenátusba, azt állítja, hogy Donald Trump túlságosan is férfias jelenség, ami ellenszenvet vált ki az LMBTQ-közösségből.

„Meg vagyok győződve róla, hogy nagyon sok kritikának, ami az elnököt éri, köze lehet a férfias megjelenéséhez. Ő egy igazi férfi, és mindenki tudja, hogy a baloldal nem szereti a férfiasságot. Szerintem az elnök túlságosan férfias az ő ízlésüknek. Egyszerűen nem szeretik a férfiasságot, és szerintem ez is a probléma egyik része – a radikális feministák, a melegek, a transzneműek, bármilyen bizarr ötletük is van arról, hogy kiknek kellene lenniük, nem képesek szembeszállni egy olyan férfival, aki kihúzza magát, és azt mondja: Nézzék, ez vagyok én, ez az, amiben hiszek, és ezzel önök egyetérthetnek, vagy nem, de attól még ez van”

– idézte Jackson gondolatmenetét a Pink News.

Ezután azzal folytatta, hogy Trumppal ellentétben Barack Obama nagyon is megfelelő volt a baloldalnak, hiszen vele jobban azonosulhattak a melegek.

Emlékeznek arra, amikor Obama edzett, és – oh, egek – úgy nézett ki, mint Olive Oyl, aki megpróbál súlyt emelni? Komolyan mondom. Nagyon furcsa volt ezt látni. Nem is értem, miért engedte, hogy lefilmezzék; az a felvétel egyáltalán nem helyezte őt férfias megvilágításba.

Nos, abban igaza van Jacksonnak, hogy Donald Trump nem örvend nagy népszerűségnek az LMBTQ-közösségben, azzal azonban vitatkoznunk kell, hogy ennek bármilyen köze is lenne „férfias megjelenéséhez”.

Ami pedig Jacksont véleménynyilvánítását illeti, nem ez az első eset, hogy szájára vette az LMBTQ-közösséget. Többek között megjegyezte, hogy a melegeknek nem lenne szabad bíróként dolgozni, és hosszasan ecsetelte negatív véleményét a nyíltan meleg elnökjelöltről, Pete Buttigieg-ről is.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb