Hírek

Egy pizzéria kiherélte a melegellenes óriásplakátot

Ausztráliában egy ország vitázik a házassági egyenlőségről szóló népszavazásról. Az ausztrálok közel kétharmada támogatja az azonos nemű párok házasságát, azzal azonban már kevesebben értenek egyet, hogy erről a kormányt semmire sem kötelező voksoláson kellene dönteni.

A miniszterelnök által előidézett szerencsétlen helyzet csupán arra volt jó, hogy a közbeszédben felerősödjenek a homofób hangok. A kampányban megjelentek az óriásplakátok is, amik arra buzdítják a polgárokat, hogy szavazzanak nemmel. Miután egy ilyen óriásplakát megjelent a tasmaniai Wiseguise pizzéria mellett, a tulajdonos és az alkalmazottak a tettek mezejére léptek.

 

 

“Teljesen normális nemet mondani”

“Nem az óriásplakátot festettük át, hanem az épület oldalát használtuk, mintha az a plakát folytatása lenne. Üzleti vállalkozásként próbálunk nem állást foglalni a politikai kérdésben, ezért némi humorral teljesen más irányba vittük el az üzenetet. Egy olyan választás irányába, amivel talán többen egyet tudnak érteni” – mondta Alex Jones, a pizzéria ügyvezetője. Munkatársaival három órát töltöttek a kiegészítő szöveg felfestésével, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

“Teljesen normális nemet mondani az ananászra a pizzán!”

 

 

Previous post

Bálint és Szabolcs: Kisvillamos és kontextus

Next post

Videó: Naptárfotózás vörös pasikkal