Hírek

Egy orosz szenátor figyelmeztet, az állatvédelem a homoszexualitás támogatásához vezet

Az orosz politikusok hajlamosak vérlázító baromságokat összehordani, ha az LMBT-közösség jogairól van szó és az az érzésünk, hogy az évek múlásával a helyzet nem javul, hanem egyre csak súlyosbodik. Ennek újabb ékes példáját Szergej Kalasnyikov felsőházi képviselő felszólalása adja egy szavazás előtt álló törvényjavaslat kapcsán.

Szergej Kalasnyikov

A Szövetségi Tanács – az orosz törvényhozás felsőháza – előtt álló törvénytervezet lényege, hogy betiltanák a vadászkutyák oktatása céljából történő állatkínzást és állatölést. Hogy jön itt képbe az LMBT-közösség – kérdezhetjük jogosan.

A kommunista párti Kalasnyikov szerint az állatvédelem a Nyugat kreálmánya és hóbortja. Egy kalap alá tartozik a politikai korrektséggel éa a szexuális kisebbségek jogaival. Úgy teszünk, mintha komolyan vehető dologról lenne szó, de csak jót mulatunk rajta és amikor igyekszünk érvelni mellette, rájövünk, hogy egészen abszurd.

HIVszűrés.hu fejléc banner

A politikus óva int: vigyázzunk, mert ha ez a javaslat az állatkínzás tiltásáról elfogadásra kerül, azzal Oroszország utat nyit más veszélyes és sikamlós témák előtt is és egyszer csak azon kapjuk rajta magunkat, hogy az LMBT-közösség jogait védjük.

Bár a tervezetet maga Vlagyimir Putyin elnök is támogatja, a Tanácsban egy alkalommal már elutasításra került.

Previous post

Újabb európai országban valósul meg a házassági egyenlőség, de csak külföldieknek

Next post

2017 híres coming outjai