Hírek

Egy MI6-s kém felesége szerint biztonsági kockázat, ha a férje férfiakkal találkozik

Egy, az angol királynő által kitüntetett MI6-s kém éppen válófélben van, miután felesége kiderítette, rendszeresen találkozik meleg férfiakkal szex céljából. A feleség pedig azt állítja, hogy ez nemzetbiztonsági kockázattal jár, mivel ezekre a randevúkra az MI6 főhadiszállásának közelében került sor.

mi6

A meg nem nevezett kém egy magasan képzett hírszerzési ügynök, aki több kihallgatásban is részt vett, valamint könnyen hozzáfér nagyon bizalmas iratokhoz is. Fő területe a terrorizmus, és több bevetésen is volt Afganisztánban, illetve Irakban.

A kém jövendőbeli exfelesége a The Telegrah című lapnak teregette ki férje szennyesét. A feleség azután jött rá arra, hogy a férje férfiakkal lép félre, hogy felfedezte, meleg társkereső oldalakat használ, valamint melegpornó van a telefonján. Amikor kérdőre vonta a férjét, ő éppen egy külföldi bevetésen volt, de beismerte neki, hogy férfiakkal szexelt.

Aztán a feleség jelentette ezt férje feletteseinek, mivel szerinte így a férjét érzelmileg zsarolni tudják. “Elég könnyen rájöttem, hogy mit csinál a férjem. Képzeljék el, mit tudna ezzel kezdeni egy jól képzett ügynök” – mondta a lapnak. Az ügynökség szóvivője viszont kifejtette, nagyon odafigyelnek arra, hogy munkatársaikat a magánéletük okán ne lehessen zsarolni.

Previous post

Túl szép

Next post

Itt a Levi's pride kollekciója!