Hírek

Egy meleg tinédzser bosszúból világgá kürtölte homofób anyukája titkos fasírt receptjét

Kiszivárogtak egy anyuka titkos fasírt receptjei az interneten, miután a nő elfordult a meleg fiától.

A „bosszú fasírt” elnevezést kapó receptet a Tumblr-ön osztotta meg egy meleg tinédzser, hogy visszavágjon édesanyjának, aki oly lelkesen védte szeretett receptjét, de saját fiának könnyedén hátat fordított annak előbújása után – írja a Pink News.

„Amikor kicsi voltam, anyukám fasírtja volt a kedvenc ételem. De CSAKIS az ő fasírtja. Senki másét nem szerettem, és akkor azt mondta, majd megtanítja, hogyan kell elkészíteni, amikor idősebb leszek. És amikor tizenkilenc éves lettem, végre megmutatta, hogyan is kell elkészíteni, de a lelkemre kötötte, hogy soha senki másnak ne áruljam el. Ez elég fura volt, de beleegyeztem. Amikor viszont elmondtam neki, hogy meleg vagyok, rohadtul homofób lett, állandóan sértegetett, szóval itt van a recept. […] Majdnem minden hozzávalót megtalálsz az egydolláros boltban, és még másnapra is marad, ha csak egy személyre készíted el.”

 

A (már nem is annyira) titkos recept.

 

Miután az emberek megszerezték a receptet, többen is kipróbálták puszta kíváncsiságból. A reakció viszont eléggé váratlan volt, és a többség elmondása szerint egyáltalán nem érte meg a nagy titkolózás. Semmi különleges nem volt a fasírtban, ami egyébként nem tartalmazott zsemlemorzsát, ezért olyan volt, mint egy gigantikus húsgombóc.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb