Lifestyle

Egy meleg táncos utcai műsorral szórakoztatja a karanténban lévő szomszédokat

 

A Londonban élő Austyn Farrell hivatásos táncos, aki dolgozott már popsztárok mellett, tévéműsorokban és Las Vegasban is. Hivatásánál fogva a koronavírus-járvánnyal az összes munkája ugrott, de hogy elüsse az időt, és a saját szorongását is oldja, sajátos ötlete támadt. Bekapcsolja a magnót, bevágja maga mögött a kertkaput, és mindennap egy új műsort ad elő az utcán a szintén karanténban élő szomszédainak – ezzel önmagát is lefoglalja és a szomszédait is felvidítja. Sőt, mivel egészen jól csinálja, még a közösségi médiás jelenlétét is építi.

De annyira, hogy például Dolly Parton 9 To 5 című számára lenyomott drag műsorát maga a country-ikon is lájkolta. Aztán amikor a repertoárban eljutott Tina Turner legendás Proud Mary számáig, felrobbant az internet:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A U S T Y N – F A R R E L L (@austyn_farrell) on

 

Gyorsan olyan népszerű lett a videó, hogy Farrell a BBC-től kezdve Oprah Winfrey-ig bekerült a hírekbe:

“Hétfőtől péntekig előadok egy számot a ház előtt a szomszédoknak, és kirakom az Instagramra. A produkciók száma egyre csak nő, kezd röhejes lenni a dolog, de iszonyú jó poén. Én is élvezem, és mindenkit megnevettet, ami fontos ezekben az időkben.”

Farrell 15 évesen lett teljesen biztos abban, hogy meleg, amikor táncórákat kezdett venni és beleszeretett egy srácba. Nagyon félt, hogyan fogadja majd a családja. Először az édesanyjának mondta el, hogy meleg és van egy barátja. Az anyukája pedig mosolyogva felelte: „Tudom”. Kapott egy hatalmas ölelést, majd megkérdezte, mit kér reggelire – mert semmi sem változott. Édesapja pedig telefonon hívta fel, és ő maga mondta, hogy fia három éves kora óta tudja, hogy meleg, amikor a nagymama tűsarkújában tipegett – és arról biztosította, hogy soha nem fog megváltozni az, hogy mennyire büszke a fiára, és hogy mennyire szereti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A U S T Y N – F A R R E L L (@austyn_farrell) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A U S T Y N – F A R R E L L (@austyn_farrell) on

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb