Hírek

Egy meleg pornósztár azt állítja, Patrick Swayze lefeküdt vele

A veterán pornószínész, Rafael Alencar megdöbbentő kijelentést tett: azt állítja, hogy lefeküdt a nyolcvanas évek szívtipró hollywoodi sztárjával, Patrick Swayze-vel.

 

Patrick Swayze az 1987-s Dirty Dancing című filmben

 

Az egyik legnagyobb meleg felnőttfilmes stúdió, a MEN.com rendezője, Marc MacNamara ült össze Alencarral egy kedélyes habfürdős beszélgetésre. A színész hivatalosan is visszavonul a filmezéstől, többek között ez is adta az apropóját a találkozónak – ami aztán nem várt fordulatot vett. MacNamara megkérte, árulja el, melyik hírességekkel feküdt le eddig. A kérdésre Alencar láthatóan zavarba jön, és nem is akar rá válaszolni, majd némi habozás után annyit mond, hogy talán a nevek elferdítésével már elhunyt személyeket megnevezhet, mert azok nem tudják beperelni. (7:05-től)

 

 

Alencar állítja, hogy a legtöbb híres énekes és színész meleg – de nem azért keresték a társaságát, mert annyira az ő személye érdekelte őket. Egyszerűen a legnagyobb sztárok, akik nem outoltak, nem járhatnak bárokba és meleg helyekre, nem használhatnak randi appokat sem, így csak az escortok maradnak nekik.

A 2009-ben elhunyt Swayze a nyolcvanas évek végén olyan filmekkel vált közönségkedvenccé romantikus hősként, mint az 1987-es Dirty Dancing, vagy az 1990-es Ghost. A People magazin még a legszexibb élő férfinak is megválasztotta egy évvel később. Feleségével, Lisa Niemivel 34 évig éltek házasságban, és életében Swayze-nek a nyilvánosság előtt annyi köze volt a melegséghez, hogy drag queent alakított a Wong Foo, kösz mindent! – Julie Newmar című filmben.

 

 

 

Previous post

Az orosz hatóságok nem találták semmi nyomát a csecsenföldi melegüldözésnek

Next post

„Nem tudom elégszer megköszönni a barátaimnak a tőlük kapott bátorságot”