Hírek

Egy lelkész szerint melegeknek nem lenne szabad bíróként dolgozni

Idehaza kevésbé ismert tény, de az Amerikai Egyesült Államok elnökének egyik fő feladata a bírók kinevezése. Nagy sajtónyilvánosságot kapott a napokban, hogy Donald Trump a kilences körzetben (nyugati államok tartoznak ide, például Kalifornia, Oregon, Washington) fellebviteli bíróságába egy nyíltan meleg férfit, Patrick Bumatay- kívánja kinevezni. Ezúttal a kritika saját táborának széléről érkezett.

EW Jackson lelkész saját rádióműsorában tiltakozott a döntés ellen. “Meggyőződésem, hogy ezek a férfiak, tervükből adódóan, nem tudnak fair és objektív döntést hozni. Ez a terv minden mással szemben előnyt élvez az életükben, a gondolataikban, a szívükben és a viselkedéseikben, valamint cselekedeteikben is.” Ha valaki számára nem lenne egyértelmű milyen tervről van szó: az állítólagos “meleg agendáról”, amelyet LMBTQ aktivisták eszeltek ki annak érdekében, hogy minél több országban elérjék az azonos neműek házasságának törvényesítését, valamint a transz jogok kiterjesztését.

 

EW Jackson

 

A lelkész ezt követően még értetlenkedett egy sort azon, hogyan lehetséges, hogy Trump egy olyan bírójelöltet támogat, akinek a célja a “homoszexualitás terjesztése” az Egyesült Államokban és ehhez felhasználná a bírói szerepben rejlő lehetőségeket is. “Ez a fickó nagyon rossz hír számunkra. Homoszexuális aktivista… És ezt a jogalkalmazásba is behozza.

Jackson bízik benne, hogy jelölése hamarosan visszavonásra kerül, vagy legalább a Szenátus leszavazza.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb