Hírek

Egy lelkész szerint Isten azért küldte a koronavírust, hogy elmaradjanak a pride felvonulások

Rosaria Butterfield egy amerikai keresztény honlapon fejtette ki néhány nappal ezelőtt gondolatait a koronavírus járványról és annak szerinte áldásos hatásairól. A hölgy egyébként korábban leszbikusként definiálta magát, azonban miután rátalált hitére és hozzáment egy lelkész férfihoz, már máshogy, “kigyógyultként” tekint magára.

Blogbejegyzésében Rosaria leírja, hogy a koronavírus járványt a keresztények azon imáira kapták válaszul, amelyben az LMBTQ-emberek megállítását kérték Istentől. Szerinte most sikerrel jártak, imáik meghallgatásra találtak és a vallásos közösségeknek köszönetet kell mondaniuk a COVID-19-ért.

 

Rosaria Butterfield

 

Belegondoltál már abba, hogy évtizedek óta ez lesz az első június nyilvános pride felvonulások nélkül? Miért olyan nagy dolog ez? Először is (…) a virtuális tér csak a legelvakultabbakat vonzza, elvonva így az oxigént a szervezőktől. Másodszor, közönség nélkül nem tudják normalizálni szexuális orientációjukat” – olvasható a bejegyzésben.

Rosariának bizonyára az sem okoz gondot, hogy hivatalos adatok szerint mostanáig már legalább 350 ezren haltak bele a koronavírusba és ezek több, mint negyede az Amerikai Egyesült Államokból került ki. A PinkNews arra is felhívja a figyelmet, hogy a házaspár temploma a kijárási korlátozások ellenére is újra kinyitott.

Viszont nyilvánvalóan nem imádkoztak eleget, hiszen például a Budapest Pride nem marad el idén sem:

 

Megvan a Budapest Pride új időpontja

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb