Kultúra

Egy lelkész meleg fia vette le lábáról az American Idol zsűrijét

Az American Idol újabb különleges tehetséget köszönthetett színpadán, akinek nem csupán mennyei hangjától, de üzenetétől is meghatódott a zsűri.

 

 

Jeremiah Lloyd Harmon túl sokáig élt titkok között vallásos családjában, de mostanra a catonsville-i lelkész fiaként bátran állt az American Idol zsűrije elé, és énekelte el saját dalát Katy Perrynek, Lionel Richie-nek és Luke Bryannek – írja a Pink News. A dal előadása előtt kiderült, hogy Harmon abban a templomban gondnok, ahol édesapja a lelkész. Takarítás mellett szenvedélyének, az éneklésnek is hódolhat, hiszen a templomban ezzel senkit sem zavar.

Dalának címe Almost Heaven, azaz Majdnem mennyország, amit saját zongorakíséretével adott elő. Korábban Harmon elárulta, hogy ezzel a dallal teszi fel a nagy kérdést, vajon létezik-e az LMBTQ-közösség számára hely a mennyországban.

„A legnehezebb dolog az, hogy látnom kell, milyen nehéz feldolgoznia ezt a családomnak, de remélem, ez egy olyan tapasztalat, amit közösen tanulhatunk meg kezelni.”

Talán leginkább Katy Perry tudott azonosulni a versenyzővel – akinek továbbjutása nem is volt kérdéses -, hiszen ő is vallásos közösségben nőtt fel egy pünkösdista lelkészcsaládban. Azt is elárulta Harmonnak, hogy együttérez vele és megérti, min megy keresztül. A zsűri szavait hallva pedig Harmon tudta jól, sok minden meg fog változni, és mostantól saját magának kell irányítania életét, amihez hitet kapott a tehetségkutatótól.

 

 

 

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Homofób támadás érte a legismertebb görög HIV-szűrőállomást

Next post

Újrakezdődött a dél-koreai hadsereg meleg katonáinak üldözése