Életmód

Egy különleges borbélyműhely – Dandy The Barber

A Dandy the Barber egy különleges borbélyműhely a belváros közepén, az Irányi utcában. Az igényes, férfias férfiakhoz szól minden korosztályból. Ide kikapcsolódni is el lehet jönni, de egy apa-fia hajvágás is ugyanolyan élmény lehet mindenkinek.

 

A férfiak szokásai, igényei, haj- és szakállviselete hívta újra életre a hagyományos borbélyüzleteket. Ezek kizárólag férfi vendégekkel foglalkoznak, és különleges figyelmet fordítanak a szakállra és a borotválásra is amellett, hogy színvonalas és magas minőségű fodrászati szolgáltatásokkal várják az odalátogatókat. A borbélyok szenvedélyes és elkötelezett mesterei a szakmájuknak, és ha kell, a vendégnek is segítenek a stílus és az anyagok kiválasztásában.

Egy jó borbélyműhely olyan hely, ahol a férfiak vannak a fókuszban, ahol mindenki ízlésének és elképzelésének megfelelően megtalálhatja a maga stílusát. A Dandy pont ezért hozta létre hangulatos borbélyműhelyét, hogy feltöltődjünk és megújuljunk. Borbélyaik nem fodrászok. Többek ennél! Remekül vágnak, precízen borotválnak, minőségi anyagokkal dolgoznak, és csak ránk figyelnek. Megszállottan szeretik a szakmájukat, dumálnak vagy csendben vannak. Persze, csak ha szeretnénk. Ha azért keresnénk fel őket, hogy egy kis társasági életet éljünk, az ajtajuk mindig nyitva áll. A lényeg, hogy érezzük jól magunkat, és tekintsünk a Dandy the Barber Shopra egy olyan helyre a főváros közepén, ahová a férfiak stílust teremteni járnak. Vagy csak igazítani és kikapcsolódni. És hogy miért shop? Mert a Dandy nemcsak a hajvágásról vagy a borotválásról szól. Náluk leülhetünk egy kávéra, rátalálhatunk egy divatos kiegészítőre, vagy épp profi vaxot szerezhetünk be otthonra.

Ha jobban belegondolunk, hol vannak már azok a legendás helyek apáink (vagy lassan talán inkább nagyapáink) korából, ahol a férfiak beültek akár órákra hajat vágatni, szakállt igazíttatni, borotváltatni, megbeszélni a világ dolgait, mindehhez ittak egy jó kávét (vagy valami erősebbet)! Vagy milyen jó hangulatot is árasztottak a filmekben ezek a helyek, ahogy a hatalmas, speciális fotelekben ellazulva lehet várni a borbélyt habos arccal vagy meleg vizes törülközővel. Persze a western- és maffiafilmekben nem mindig végződött békésen egy-egy ilyen jelenet, mégis élénk és kellemes emlékeket őrzünk erről a különleges, zárt világról, ahol pedig a legtöbben még nem is jártunk.

Eddig! Mert a Dandy the Barber pont olyan, mint amilyennek egy borbélyüzletet elképzeltünk. Mindezt most modern, nagyvárosi helyszínen, de letisztult és autentikus környezetben, az ehhez illő szolgáltatásokkal érhetjük el. Vége a női-férfi fodrászüzletekben való ücsörgésnek, ahol azt hallgatjuk, ahogy anyu barátnője a szomszéd székben a fodrásszal miről cseveg.

A Dandy a borbélyok klasszikus fortélyain túl különlegességeket is nyújt. Hamarosan olyan szolgáltatásoknak is helyet biztosítanak, mint a Barber Breakfast, amelyet mi kimondottan üzletembereknek ajánlunk: egy reggelivel egybekötött hajvágás és szakálligazítás, ellazulás és ráhangolódás a napra. A tervek szerint indul a Barber Club is, ami pedig egy zártkörű rendezvényt takar, ahol cateringgel kiegészített kényeztetést nyújtanak a vendégeknek. Ez idő alatt az üzlet bezár, és kizárólag a résztvevők vehetik igénybe a helyet legénybúcsúra, születésnapra vagy akár egy könyvbemutatóra. Ha pedig mindezeken túl borbélyra lenne szükségünk egy külső rendezvényen, kisebb borbélyszékeikkel és mobiltükrökkel azt is meg tudják nekünk oldani.

A decemberben megnyílt Dandy The Barber reggel 8 és este 10 között várja új és immár visszatérő vendégeit a szinte már teljes pompájában tündöklő belvárosi műhelyében.

 

1056 Budapest, Irányi utca 18
Honlap: www.dandythebarber.com
Facebook: dandythebarber
+36 1 610 1000
+36 31 788 8850 (Viberen is)

 

 

 

 

 

Previous post

Nyald magad fényesre! - És nyerj 5 db VIP belépőt a BTM partira

Next post

Szlovéniában szinte házasodhatnak az azonos nemű párok