Nagyvilág

Egy kormányzó szerint Joe Biden kényszeríti transzneműségre a gyerekeket

Január 21-én, a hivatalba lépését követő első napon Joe Biden aláírt egy elnöki rendeletet, amely megerősítette az 1964-es Civil Rights Act VII-es fejezetét. Ennek értelmében az amerikai szövetségi kormány senkit nem diszkriminálhat szexuális orientációja, vagy nemi identitása alapján.

A rendelet említést tesz a gyerekekről is, akiknek „biztosítani kell a tanulás lehetőségét anélkül, hogy attól kelljen tartaniuk, nem léphetnek be mellékhelyiségbe, öltözőbe, vagy iskolai sporteseményre.” Tehát a nemi identitását minden fiatalnak tiszteletben kell tartani, ide értve a transzneműeket is. Önazonosságuk nem sérthető azáltal, hogy diszkriminálják őket és identitásukkal nem egyező nem felvállalására kényszerítik őket az említett helyiségekben és rendezvényeken.

Az ellenzéki, republikánus oldalon persze akadnak politikusok, akik előszeretettel forgatják ki a rendeletet. Közéjük tartozik Mississippi állam kormányzója, Tate Reeves is.

 

Tate Reeves

 

Reeves, aki három gyermek apja, Twitteren aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a rendelet veszélyeztetni fogja lányait és egyébként is egy nagyobb politikai terv részét képezi, amely „a transzneműségbe akarja kényszeríteni a gyerekeket.

Csalódtam Joe Bidenben, amiért fiatal lányokat, mint amilyenek az én gyermekeim is, arra kényszerít, hogy biológiailag hímnemű diákokkal versenyezzenek. Rossz politika és árt Amerikának. (…) A szívem szakad azokért a lányokért, akik ennek a radikális társadalmi kísérletnek köszönhetően hátrányba kerülnek” – folytatódik a bejegyzés.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin