Életmód

Egy ikerpár a YouTube-on coming outolt az anyukájuknak

A vlogger Coyle-ikreknek 35 ezer követőjük van a YouTube-on. Az első pillanattól fogva olyan kérdéseket kaptak a hozzászólóktól, hogy “Ti melegek vagytok?” (Jó, ezt gyakorlatilag minden népszerű férfi vloggertől megkérdezik.)

 

A post shared by Cooper Coyle (@coopercoyle) on

 

Bár az orientációjukat nem titkolták, a főiskolán is nyíltan kezelik, a családjuk és az otthoni barátok előtt nem lett kimondva, hogy melegek. Mivel soha nem érezték úgy, hogy megtalálták a megfelelő pillanatot, ezért nem coming outoltak a szüleiknek. Közben azonban az is világos volt számukra, hogy az elhallgatás miatt inkább kevesebb dolgot osztottak meg az anyukájukkal, és nem engedték közel magukhoz. Ennek az állapotnak egy telefonhívással vetettek véget.

Íme az édesanyjuk reakciója:

“Ha boldogok vagytok, és tudjátok, hogy kik vagytok, az apátokat és engem boldoggá tesz. Mi akkor vagyunk boldogok, ha ti azok vagytok. Ha melegek vagytok, akkor melegek vagytok. Így születtetek. Nem különböztök senki mástól. Az én kicsikéim vagytok, szeretlek titeket, és apu és én mindig itt leszünk nektek, hogy támogassunk titeket.”

 

 

Azt is elmondta, hogy bár nem lepődött meg, de ő maga soha nem akart volna rákérdezni, úgy vélte, az előbújást nekik kell megtenniük akkor, amikor erre készen érzik magukat.

 

 

 

Hotel Sopron footer banner
Previous post

A Facebook idén nem hozza vissza a szivárványos hangulatjelet

Next post

A fiúk is lenyúlják egymás kozmetikumait