Hírek

Egy időutazó (!) szerint Harry herceg 2027-ig nővé operáltatja magát

Exkluzív” interjút hozott le múlt vasárnap a brit Sunday Sport magazin. Eszerint egy Dennis nevű, 43 éves, elvált férfi saját időgépével egészen 2027-ig utazott és ott azzal szembesült, hogy Harry herceg már nem is herceg, hanem inkább hercegnő, hiszen nővé operáltatta magát.

 

Dennis, az időutazó

 

Az elmondása szerint “amatőr tudós” az eBayen rendelte meg időgépe alkatrészeit, összeszerelési útmutatót pedig a Junior Electrician magazinban talált hozzá. Bár mivel a PinkNews nyomozása alapján ilyen magazin nem létezik, így még az is előfordulhat, hogy az újságot is a jövőből hozta magával – az értékes információval együtt.

Eszerint Harry herceg immár Harriet hercegnőként része a királyi családnak. “Tudom, hogy politikailag nagyon korrekt és minden rendben vele, de 2027-re nagyot fordulnak a dolgok” – nyilatkozta sejtelmesen.

 

Harry herceg és felesége, Meghan

 

Dennis-től azt is megtudhatták a Sunday Sport olvasói, hogy alig 8 év múlva a fejátültetés mindennapos dolog lesz, az emberek a globális felmelegedés miatt meztelenül közlekednek majd az utcán és nem fogják zavartatni magukat, hogy a szexuális életüket is ott éljék. Ugyanis nem lesz többé HIV és AIDS, sem más nemi betegségek.

Transz szervezetek hamar be is támadták Dennis-t, mondván a mai várólisták mellett Nagy-Britanniában szinte elképzelhetetlen, hogy Harry herceg 2027-re túl legyen minden szükséges műtéten. Hacsak nem magánklinikán végezteti, jóval magasabb költségek mellett – teszik hozzá keserűen.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb