Kultúra

Egy hét múlva startol a Budapest Bears Weekend!

Október 6. és 8. között újra megrendezésre kerül a Budapest Bears Weekend. Természetesen az idei programokból sem maradhat ki a Mr. Bear Hungary választás. Meghívott vendég Dj Jack Chang (Németország)!

A programok 6-án este 9-kor kezdődnek a Belgrád rakparti Limo Barban, ahol egy welcome drink mellett lehet megismerkedni a Mr. Bear Hungary 2018 jelöltjeivel. Egyúttal a verseny első fordulóját is megtartják, szavazni csak a helyszínen lehet! Ezután pedig hajnalig tartó party következik a vendég DJ, Perfecto vezénylésével. Műsor és szavazás 23:00-kor.

Másnap, 7-én szombaton 15:00-tól délutáni medvesörözés és magyaros ételek a dunaparti Why Not Caféban. Belépés ingyenes.

Este 9-től kezdődően pedig az Alterego Clubban kiderül, hogy ki lesz a következő Mr. Bear Hungary! Guest star: Dj Jack Chang. Kapunyitás 21:00-kor, választás és eredményhirdetés 22:00-kor.

Bővebb információk a hivatalos honlapon és a Facebookon, a Facebook esemény linkje itt érhető el.

Korábbi interjúnkat a szervező Váczi Zoltánnal itt olvashatjátok a rendezvénysorozat kezdeteiről, a régi internetes közeg furcsaságairól és a maci világról.

 

Previous post

Homoerotikus festményre bukkantak egy homofób szervezet vezetőjének egykori lakásában

Next post

Kivágták a szivárványcsaládot egy reklámból a szitkozódó kommentek után