Hírek

Egy herceg és egy farmer fia esik szerelembe az új LMBT-mesekönyvben

Két új-zélandi srác, Adam Reynolds és Chaz Harris megírták azt a mesekönyvet, amire, szerintük, nyolcéves korukban nagy szükségük lett volna. A Promised Land nemcsak arról szól, hogy két fiú szerelembe esik, hanem a barátságról, a kalandról és a felelősségről is.

3589c1c167062147c8bbfe355e322c83_original

Reynolds és Harris Kickstarteren gyűjtenek pénzt a mesekönyv kiadására, amelynek két főszereplője egy olyan világban él, ahol senki sem törődik azzal, ki meleg és ki heteró. A szerzők elmondták, a herceg és a farmer fiának történetét nyolcéves önmaguknak írták. „Gyerekkorunkban nem volt olyan mese vagy történet, amely bemutatta volna, hogy a boldogan élte, amíg meg nem… akkor is létezik, ha meleg vagy. Úgy éreztük, minél több ilyen történetre van szükség, így írtunk egyet.”

Azt remélik, minden szülőnek segítségére lesz ez a könyv, hogy bemutathassák a gyerekeiknek, bárki bárkivel szerelembe eshet, függetlenül a nemtől. Hiszen nem csak melegeknek ajánlják a könyvüket, mivel „a főszereplők szexualitása teljesen másodlagos. Ők csak két fiatal srác, akik találkoznak, majd szerelembe esnek”  – mondták.

Reynolds és Harris október 14-én, a Nemzetközi Coming Out napon szeretnék kiadni könyvüket, ehhez pedig az kell, hogy április 14-ig 25 ezer dollár összegyűljön. „A célunk az volt, hogy egy olyan könyvet írjunk, amely megmutatja a fiataloknak, mindegy melyik nemhez vonzódsz, a szerelem az szerelem.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin