Kultúra

Egy hajóút, ami csak a szexről szól?

Legalábbis így gondolják. De valóban erről szól a cruising?

Többek között ez is kiderül az Álomhajó című német dokumentumfilm, melyben 5 meleg férfi útját követhetjük végig egy óceánjárón, ahol minden a buliról, alkoholról, drogokról és szexről szól. Legalábbis úgy gondoljuk. De valóban ez az igazság?

Különlegesség, hogy szerkesztőségünk egyik tagja már biztosan tudja a választ! Mielőtt megnézitek a filmet, olvassátok el Waliduda Dániel kollegánk élménybeszámolóját:

2300 férfi és én – Ilyen volt a The Cruise

Álomhajó

2018. 09. 14. 18:15

Művész Mozi

Jegyedet ide kattintva vásárolhatod meg!

További infók a filmről itt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=1UACdMZZWTw

Teljes szinopszis:

“Öt országból öt férfi száll fel az Álomhajóra. Lisszabonból indulnak, az úti cél a Kanári-szigetek, és a 2.386 férőhelyes óceánjáró minden utasa meleg férfi. Az évente egyszer kifutó Álomhajó fedélzetén egy hétig távol lehetnek a hétköznapoktól, a politikától, a családjuktól. Az utazás napfényt, szerelmet és szabadságot ígér, de minden kétségüket és bizonytalanságukat így sem tudják levetkőzni. A lengyel, az indiai és a palesztin fiú testközelből ismerik a homofóbiát, számukra ez a hét az összetartozás illúzióját nyújtja. Miközben mindannyian látják: a hajón mindenhol ugyanaz a trendire nyírt szakáll, ugyanazok a ruhák, és ugyanolyan kidolgozott testek jönnek szembe. Úgy tűnik, a testkultusz felfalta az Álomhajó utasait.”

FRA EU post inject banner
Previous post

A pornóról fogunk beszélni a Humen Fesztiválon

Next post

"Fetisiszta szerepjáték keveredik a rizsporos rokokó regénnyel"