Hírek

Egy férfi öt évig tervezte felesége meggyilkolását, hogy meleg szeretőjéhez költözhessen

Gyilkosság vádjában bűnösnek találta a brit bíróság Mitesh Patelt, aki otthonában megfojtotta feleségét, Jessica Patelt. A büntetés 30 év letöltendő szabadságvesztés.

Bár az eset 2018-as, most ismét terítékre került egy 74 oldalas kutatási anyagban, amely becsületgyilkosságként taglalja. Mitesh ugyanis a gyilkosságot látta egyetlen becsületes megoldásként a házasságból való kiúthoz – számol be róla a Pinknews.

 

Jessica és Mitesh Patel

 

De miért akart a férfi véget vetni házasságának? Mint utólag fény derült rá, öt éven át tervezte, hogy Nagy-Britanniából Ausztráliába költözik, hogy együtt éljen ottani szeretőjével, akit egykor Grindren ismert meg.

A gyilkosságot úgy igyekezett beállítani, mintha betörők kaptak volna Jessicán és ők fojtották meg – a haláláért járó 2 millió fontos életbiztosításból pedig vígan elélt volna ausztrál párjával.

Az ítélethirdetés óta az is kiderült, hogy Jessica éveken át volt családi erőszak áldozata. Férje rendszeresen ordítozott vele (akár a vevők előtt is az általuk üzemeltetett patikában), ütlegelte. “Gyönyörű életet érdemelt volna” – idézték fel később szerettei.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb