Színes

Egy évad után véget ér a Q-Force

A Q-Force queer animációs sorozat nem tér vissza a Netflixre, egy évad után leállították a gyártását. Ezt a Variety a hét elején erősítette meg, bár a főszereplő Matt Rogers már májusban tett rá utalást egy podcastben.

A sorozat egy alulértékelt LMBTQ kémekből álló csoport kalandjait követte nyomon, a szereplőgárdának pedig olyan ismert színészek kölcsönözték a hangjukat, mint a Will & Grace-ből ismert Sean Hayes, Wanda Sykes, Patti Harrison, Gary Cole és a Stranger Thingsből ismert David Harbour.

Rogers megjegyezte, hogy bár a sorozat nem kapott nagyszerű kritikákat, hálás volt a rajongóknak, akiket a sorozat összehozott. “Az emberek, akik szerették, nagyon szerették, és a jó hír az, hogy a Netflixen mindig fent lesz” – mondta.

 

 

Queer alkotóként, ahogy a projektek, amelyekben részt veszek, egyre nagyobb nyilvánosságot kapnak, rájöttem, hogy a queer komédiákkal, a queer művészettel sosem fogsz tudni mindenkinek megfelelni, mert az emberek különböző dolgokat keresnek” – mondta. “Nem mindenki akarja kikapcsolni az agyát és nevetni.

Sokan tényleg vágynak a reprezentációra, de nem mindenki ugyanarra a reprezentációra. És azt is gondolom, hogy néha könnyebb kritikusnak lenni valamivel szemben, vagy negatívnak lenni valamivel kapcsolatban“.

A Q-Force törléséről szóló hír megerősítése nem sokkal azután jött, hogy bejelentették, a Netflix nem újítja meg a leszbikusokat fókuszba helyező First Kill című vámpírsorozatot sem.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb