Hírek

Egy egész utca kelt az angliai leszbikus pár védelmére

Homofób levelet kapott egy leszbikus pár Angliában, mire szomszédjaik a lehető legcsodálatosabb módon fejezték ki támogatásukat.

Pár napja Vikki Parkey és felesége, Steph egy névtelen homofób levelet találtak a postaládájukban, melyben az állt, hogy kapcsolatuk erkölcstelen és helytelen – írja a Gay Star News.

 

Vikki és Steph

 

De a levél írója még ennél is mélyebbre ásott, és a címzettek tudtára adta, hogy a lakók nem örülnek neki, amiért egy azonos nemű pár költözött az utcájukba, akik ráadásul még egy tizenhét hónapos gyereket is nevelnek. A levél végén még a költözésre is felszólította Vikkit és feleségét.

Miután a környéken többen is tudomást szereztek a pár sérelméről, a szomszédok támogatásuk és szeretetük jeléül szivárványzászló-füzéreket és posztereket helyeztek el az utcán.

 

 

Ennek köszönhetően mindketten megbizonyosodhattak róla, hogy a közösség igenis támogatja és elfogadja őket. Az pedig, hogy ismerőseik sok-sok szeretettel és persze csokoládéval halmozták el kislányukat, megerősítette őket abban, hogy nem menekülhetnek el, amikor egy ilyen erős közösség áll ki mellettük.

Previous post

Pusztai Olivér, Mr. Gay Hungary 2019 az előbújásról oszt meg tippeket

Next post

Leszbikus párt utasított vissza egy esküvői videókat készítő cég