Hírek

Egy drag queen is megjelent Trump impeachment-eljárásán

November 13-án került sor a sokak által várt alkotmányos felmentési eljárás (impeachment) első napjára az Amerikai Egyesült Államokban, amelyet az elnök, Donald Trump ellen indítottak el. Az esemény sokak figyelmét felkeltette, köztük egy szőke parókát és vörös ruhát viselő drag queenét is, aki igazán emlékezetes pillanatokat szerzett az ott lévőknek.

 

Pissi Myles

 

Pissi Myles is azon érdeklődők között volt, akik ellátogattak a Trump ellen indított eljárásra, hiszen a meghallgatást megnyitották a nyilvánosság előtt. A legemlékezetesebb pillanatokat – az eljárás történése mellett természetesen – egyértelműen Myles okozta, akinek fontos küldetése is volt látogatásával – írja a Pink News.

Myles férjével és egyben üzleti partnerével, David Ayllonnal érkezett az eljárásra, hogy alaposan felkészülhessen a Happs nevű, hírekkel foglalkozó videós platformon való megjelenésére. Ezen a felületen a legfrissebb híreket professzionális riporterek és újságírók helyett lelkes amatőrök oszthatják meg a közönséggel.

„Tudom, hogy a Happs olyan humoristát keresett, aki képes a felvétel pillanatában improvizálni és a híreket viccesen közölni az emberekkel.”

Myles már korábban is felhívta magára a figyelmet, mint Miss Fish NYC 2014, valamint részt vett RuPaul What’s the T című podcastján. Abban reménykedett, hogy egy ilyen hivatalos környezet inspirációul szolgálhat a Happs felületén zajló „fellépéseihez”.

 

 

Maga az impeachment, amelyen Myles is részt vett, a demokraták indítványozására jött létre a jelenlegi amerikai elnök ellen, amelynek kiváltó oka az ukrán államfővel folytatott telefonbeszélgetések voltak. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a sikeres végkimenetellel, amely Donald Trump hatalmának megdöntését jelentené, sem lehetnének teljes mértékben elégedettek, hiszen abban az esetben nem más, mint az USA jelenlegi alelnöke, Mike Pence kerülne elnöki pozícióba a következő elnökválasztásig, amelyre 2020-ban kerül sor.

 

 

Previous post

Eldőlt, ki játssza Eric herceget az élőszereplős A kis hableányban

Next post

A Queer Eye Antonija lett a legszexibb reality sztár