Hírek

Egy angol férfi szerint a biszexuálisok terjesztik át a HIV-et a heterókra

Ahogy mi is írtunk róla, nemrég kifejlesztettek egy olyan gyógyszert, amely hatékony megelőzője lehet a HIV-nek. Egy angliai rádióműsorban Cristo Foufas műsorvezető a Truvada kapcsán volt kíváncsi hallgatói véleményére. A pokol akkor szabadult el, amikor a meglehetősen sajátos nézetekkel rendelkező 22 éves Joshua betelefonált.

oldcompton3

Az Old Compton Street, London, Soho

Gyorsan kiderült, hogy a fiatalember egyszerre homofób, bi-fób, rasszista és antiszemita; az egyik legfontosabb megállapítása az volt, hogy a HIV-et a heterókkal szexuális viszonyt folytató biszexuálisok terjesztik át nem meleg társaira, és ezáltal “kiirtják a fehér embert”. Azon már talán meg sem lepődünk, hogy szerinte a természet a HIV-vel próbálja felhívni rá a figyelmünket, hogy a homoszexualitás rossz. Amikor Foufas rákérdezett, hogy akkor a heterók vajon miért kapják el a betegséget, a válasz ennyi volt: “a biszexuálisok miatt”. 

Joshua emellett megállapította, hogy az anális szex természetellenes, merthogy nem alkalmas utódnemzésre; a továbbiakban pedig azt is megállapította, hogy a homoszexualitás közeli rokona a pedofíliának. Aztán így folytatta, széleskörű tudásról számot adva: “A HIV pillanatnyilag főképp a fehér embereket érinti. Embereket öl ebben az országban. Ez pedig kissé elfogadhatatlan. Ha lennének rá vonatkozó törvényeink, nem kellene több ezer fontot a kezelésére költenünk.” 

Az Old Compton Street 51. szám

Az Old Compton Street 51. szám

Bevallotta azt is, hogy nagyon szeretné, ha a homoszexualitás újra illegális lenne hazájában, ahol szerinte a többség osztja ezen véleményét. Erre Foufas megkérdezte tőle, hogy ugyanezt gondolja-e fekete honfitársairól is. Joshuának természetesen ebben a témában is megvolt a véleménye: “Szerintem Európa a fehérek területet, az ő tulajdonuk.” Az Egyesült Királyságban született feketék szerinte attól még afrikaiak maradnak. Ekkor egy huszárvágással témát váltott, és kijelentette, hogy “a zsidó kulturális marxizmus célja az, hogy elpusztítsa a fehér rasszt a nem-fehérek nagymértékű emigrációjával.”

A G-A-Y bár az Old Compton Street-en

A G-A-Y bár az Old Compton Street-en

A hívás vége felé visszatért a melegekre: szerinte a homoszexuális kapcsolatok megakadályozzák az embereket a reprodukcióban és mindenki mást is homoszexualitásra “tanítanak”. Mindezek után Foufas meghívta egy italra a londoni Old Compton Street egyik bárjába – a mellékelt képeket látva, azt hiszem, nem kell megmagyaráznunk, miért utasította el Joshua. Pedig Foufas felajánlotta, hogy beszélgethetnének az anális szex iránti mániákus érdeklődéséről – a legokosabb talán az, ha ilyen esetekben mi is az ő példáját követjük, és nem vesszük egészen komolyan, ha egy hasonlóan haladó gondolkodású, tájékozott emberrel találkozunk.

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Megrázó képek: Ismét meleg férfit végzett ki az Iszlám Állam

Next post

Videó: "Love Has No Labels" - a szeretet nem válogat