Kultúra

Édesítsd és erősítsd a Humen csapatát!

Téged keresünk.

A tavalyi születésnapunkra készült torta / fotó: Daniel Media

 

Idén lesz 10 éves a Humen Magazin. Annyi minden történt az elmúlt évtizedben, egyvalami azonban nem változott: szeretnék még több hírrel és érdekességgel szolgálni az olvasóinknak. Hónapról hónapra töretlen lelkesedéssel készítjük a nyomtatott magazinunkat, naponta hozunk online formában érdekes cikkeket itthonról és a nagyvilágból, ezek mellett pedig különböző rendezvényeket is szervezünk – épp a napokban ért véget az őszi kulturális fesztiválunk, amely már hatodik éve vetít például LMBTQ filmeket a mozikban.

Szeretnénk még több nézőpontot és véleményt megjelentetni, ehhez pedig örömmel vennénk, ha bővülne a csapatunk. Ha érzel magadban kedvet ahhoz, hogy bekapcsolódj a munkánkba, jelentkezz hozzánk.

Téged keresünk, ha szívesen publikálnál tetszés szerinti LMBTQ témákban, ha eligazodsz a hírek világában, és ha rendelkezel az újságíráshoz szükséges alapvető kommunikációs és stilisztikai ismeretekkel.

Ha van kedved, jelentkezhetsz akár csak havonta egyetlen véleménycikkel egy téged foglalkoztató LMBTQ kérdésben, legyen az politikai, közéleti, vagy szóljon akár a társkeresésről. De választhatod akár azt is, hogy a magyar nyelvű médiában még meg nem jelent nemzetközi hírt dolgozol fel az online hírportálunkra. Igazából csak rajtad áll, hogy mivel szeretnél foglalkozni, ráadásul mindezt bárhonnan végezheted. Amit fontos tudnod, hogy ez nem egy álláshirdetés, nem főállású újságírókat keresünk.

Mi sem vagyunk azok. Vannak köztünk profi médiamunkások, ahogy vannak köztünk lelkes amatőrök. Hogy személyes példát hozzak, én is lelkes amatőr vagyok – mielőtt a Humenhez találtam volna, a legközelebbi kapcsolatom az online sajtóval csupán a blogolás volt. Sok évvel ezelőtt a régi Index felületén, a Blog.hu-n ázsiai könnyűzenéről (jó, néha még itt is) és különböző filmes portálokra főleg távol-keleti és indiai mozifilmekről írtam. Sokan sokféle irányból érkeztünk a Humen csapatába – ha szeretnél közelebbről megismerni minket, ebben a tavalyi cikkünkben megtalálod a történetünket.

Ha kipróbálnád magad és szívesen publikálnál valamelyik felületünkön, lépj velünk kapcsolatba a hungary [kukac] humenmedia [pont] com címen, és írd meg nekünk, milyen témák érdekelnek, valamint hogy melyek azok a tapasztalataid, amelyek segíthetik a munkádat.

Végezetül még egy fontos információ: ha ezeket a sorokat például a megjelenés után fél évvel látod, akkor is bátran keress meg minket! Itt vagyunk tíz éve, és reményeink szerint maradunk még. És ahogy egy szivárványos tortához is különböző alapanyagok szükségesek, úgy a te nézőpontod is hozzájárulhat a hazai LMBTQ közösség megédesítéséhez.

 

 

Így írunk Hument, így írunk történelmet

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb